Интересува ме,освен оригиналния кит който сузуки предлага,възможно ли е да да пасне ритач от друг модел?Друго си е да има ритач,че ме е оставял в гората и знам какъв х.. ядох.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DR-Z 400 E ритач?
Свий
X
-
От: DR-Z 400 E ритач?
На стария мотор бях правил опит да карам с батерия която му идваше малко слаба и след едно-две завъртания едвам върти двигателя. След полягане в обилна кал направих опит да го запаля но уви тока свърши. Най лесния начин да го запалим беше да извадим на ръце и после на скорост. Носихме го на ръце няколко човека на почти отвесен баир полепнал с поне 40-50кг сочна глина. Много хубава екстра си е ритача особено в подобна на моята ситуация.
П.П.-сори за спама
-
То за това си има акумулатор . Всички дяволии излизат винаги през задника и то двойно ! Един акумулатор средна хубост НОВ струва 60 лева и кара с години . Една заспала батерия струва наполовина и става горе - долу за 250 кубиков козел , но не се знае кога ще те изненада приятно . С читав акумулатор моторът пали много по-бързо и лесно , отколкото с манивелата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеЧисто нова Варта-78 леваПо-добър акумулатор не съм имал и както казва Пешо, разликата е в по-лесното и бързо стартиране на двигателя
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Прави сте колеги но аз реших да пробвам да по съвет на други опитни мотористи.Резултатът от опитът беше че си купих нов акумулатор за около 60лв. и батерийка за около 20лв. Всеки може да си направи сам извод на тема "хубаво и евтино". Батерията подарих на познат който все още кара ЧЗ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар