Върнах го да, остава седмица (надявам се), докато дойде новия от щатско. Дотогава тоя ще изкара. Я изляза 1 път през това време, я не. В петък навих 42км по чукарите и още ми държи влага, новобранка съм (5-тото ми излизане изобщо).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой вещ от София да ми покара ХР-а
Свий
X
-
От: Някой вещ от София да ми покара ХР-а
Независимо от това , че ще сложиш нов съединител - пак няма да можеш да уцелваш неутрална на място. Проблема е в маслото. И в модела също. Най лесния и финансово безболезнен начин е да се научиш да я уцелваш още със спирането в движение. Това когато имаш намерение да спираш.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Проблема е, че маслото е кофти, че липсва или изобщо, че го има?Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнениеПроблема е в маслото. .... Най лесния и финансово безболезнен начин ...
А болезненият начин какъв е?
Благодаря за отговора.XR4
+359.885.88.99.29
Коментар
-
Поговорихме по телефона, но ще напиша - да има и за други неосведомени. Неподходящ вид /гъстота .../ масло, високо или ниско ниво също, както и менте. Болезненият път - смяна на марки и модели масло , докато се стигне до най-оптимален резултат.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Да споделя и аз - въпреки че си има отделна тема за маслата... Същия ХР в момента го карам с "Репсол 10W40 Офроуд" маслото е пълна синтетика и за сега (близо 400км.) съм много доволен. Никакъв проблем със загряване, съединител или консумация. Много колеги препоръчват "Аджип 10W60 Racing" пак синтетика (и аз мисля да го пробвам по натам). Други пък се насочват към полусинтетично или минерално масло... колкото повече хора, толкова различни мнения
. Важното е маслото да е истинско и да си се сменя редовно.
Коментар
-
Моето е също на Репсол мото райдър 15w50. Четох им характеристиките и на моето и на това, с което ти караш. И на двете пише, че са подходящи за съединители в маслена баня. Четох доста по въпроса и успях да пресея инфо. А именно - много масла съдържат молибденов дисулфид (моли, молибден, MoS2), нещо, което образува тънък мазен филм предпазващ от износване, най-общо казано. В различните масла е с различно количество. Общо взето си купувам масло с минимално или с никакво съдържание на моли. И пробвам.XR4
+359.885.88.99.29
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар