Здравейте, някои може ли да ми каже какви пиньони да сложа? Да стават г/д и за гората и за асфалта ?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Kawasaki klr600 Пиньони?

Свий

X
- 

От: Kawasaki klr600 Пиньони?

А с оригиналните 15/43 как е?
 Мисля че трябва да се покара в съществуващата конфигурация и ако се налага тогава да се коригира нещо. Готова рецепта е трудно да се даде.Последно редактирано от galinvayov; 02-05-12, 20:02.A Lone Rider

- 

Напротив, готова рецепта има и ти си я дал - заводската. Щом един човек задава подобен въпрос, значи не е с достатъчен опит, следователно е хубаво да използва чуждия (в случая на инженерите на Кавазаки).Honda XR600
 Kawasaki KLX650
 Honda XL600V Transalp
 +359 888 6З5 9З4
 Коментар
- 

Re: Kawasaki klr600 Пиньони?

Много е вероятно предния да е по-зле от задния.
 И на мен ми предстои смяна на верига и пиньони. По магазините ми предлагаха 15/47 (такива имали) но аз ще си заръчам оригиналната конфигурация.Последно редактирано от galinvayov; 03-05-12, 12:57.A Lone Rider
 Коментар
- 

Re: Kawasaki klr600 Пиньони?

С тия комбинации корекцията в предавателното число е около 20%. Разбирай 20% по-ниска скорост и 20% по-голям въртящ момент. Това е на теория.
 Ако ще ореш с него е добре но за градска употреба не съм много сигурен. Аз не бих намалявал предния пиньон, достатъчно е натоварен.A Lone Rider
 Коментар
- 

От: Re: Kawasaki klr600 Пиньони?

Всичко е добре, но не виждам какви ще са тези пиньони, с които ще ги караш хем в гората, хем на асфалта По принцип най-добре е да се опита със заводските пропорции, а след това да се експериментира, но ако все пак уцелите някакво съотношение, то моля споделете опита си По принцип най-добре е да се опита със заводските пропорции, а след това да се експериментира, но ако все пак уцелите някакво съотношение, то моля споделете опита си SUZUKI DRZ SuperMoto SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
 Коментар
- 

Сменяйге комплект 2-та зъбака + верига мажете редовно и следете за провисването. За съотношението карайте си оригиналната конфигурация и ще разберете , какво Ви е нужно , ако Ви е нужно особенно на кле-то.Опита е най-добрият учител ... Вие си решавате разбира се.На Супермотото на състезания се кара с по 1-2 най-много зъба разлика отзад от оригинала , така , че ...
 Коментар
- 

Имам останал от КЛХ-а почти нов комплект(орингова верига и двата пиньона) с оригиналните предавателни числа. Предполагам ще станат и за твоя. Ще се разберем за цената.Обади се по телефона да не спамим темата.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар