Здравейте, някои може ли да ми каже какви пиньони да сложа? Да стават г/д и за гората и за асфалта ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kawasaki klr600 Пиньони?
Свий
X
-
От: Kawasaki klr600 Пиньони?
А с оригиналните 15/43 как е?
Мисля че трябва да се покара в съществуващата конфигурация и ако се налага тогава да се коригира нещо. Готова рецепта е трудно да се даде.Последно редактирано от galinvayov; 02-05-12, 19:02.A Lone Rider
-
Напротив, готова рецепта има и ти си я дал - заводската. Щом един човек задава подобен въпрос, значи не е с достатъчен опит, следователно е хубаво да използва чуждия (в случая на инженерите на Кавазаки).Honda XR600
Kawasaki KLX650
Honda XL600V Transalp
+359 888 6З5 9З4
Коментар
-
Re: Kawasaki klr600 Пиньони?
Много е вероятно предния да е по-зле от задния.
И на мен ми предстои смяна на верига и пиньони. По магазините ми предлагаха 15/47 (такива имали) но аз ще си заръчам оригиналната конфигурация.Последно редактирано от galinvayov; 03-05-12, 11:57.A Lone Rider
Коментар
-
Re: Kawasaki klr600 Пиньони?
С тия комбинации корекцията в предавателното число е около 20%. Разбирай 20% по-ниска скорост и 20% по-голям въртящ момент. Това е на теория.
Ако ще ореш с него е добре но за градска употреба не съм много сигурен. Аз не бих намалявал предния пиньон, достатъчно е натоварен.A Lone Rider
Коментар
-
От: Re: Kawasaki klr600 Пиньони?
Всичко е добре, но не виждам какви ще са тези пиньони, с които ще ги караш хем в гората, хем на асфалтаПо принцип най-добре е да се опита със заводските пропорции, а след това да се експериментира, но ако все пак уцелите някакво съотношение, то моля споделете опита си
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Сменяйге комплект 2-та зъбака + верига мажете редовно и следете за провисването. За съотношението карайте си оригиналната конфигурация и ще разберете , какво Ви е нужно , ако Ви е нужно особенно на кле-то.Опита е най-добрият учител ... Вие си решавате разбира се.На Супермотото на състезания се кара с по 1-2 най-много зъба разлика отзад от оригинала , така , че ...
Коментар
-
Имам останал от КЛХ-а почти нов комплект(орингова верига и двата пиньона) с оригиналните предавателни числа. Предполагам ще станат и за твоя. Ще се разберем за цената.Обади се по телефона да не спамим темата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар