Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маска с фар за кросов мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Маска с фар за кросов мотор

На моя КТМ sx450 му сложих маска от EXC. Вътре в фара зокрепих диод (около 10 вата 6 волта) който свети на вътре към рефлектора(мястото на диода се намира чрез опит на тъмно).Сложих и акомулатор 4 ач под седалката .Прибирал съм се поне 20 пъти на тъмно без проблеми и без зареждане.Не свети като истински фар но е по добре от нищо.Удобно е защото свети без да работи мотора и не променя силата на светене.Миналия сезон вече бях с истински фар и мога да кажа че не е кой знае колко по добре защото като си с малко обороти(спускане по наклон)фара мижи,за да свети прилично си трябва ГАЗ.

Коментар

Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнение
      На моя КТМ sx450 му сложих маска от EXC. Вътре в фара зокрепих диод (около 10 вата 6 волта) който свети на вътре към рефлектора(мястото на диода се намира чрез опит на тъмно).Сложих и акомулатор 4 ач под седалката .Прибирал съм се поне 20 пъти на тъмно без проблеми и без зареждане.Не свети като истински фар но е по добре от нищо.Удобно е защото свети без да работи мотора и не променя силата на светене.Миналия сезон вече бях с истински фар и мога да кажа че не е кой знае колко по добре защото като си с малко обороти(спускане по наклон)фара мижи,за да свети прилично си трябва ГАЗ.
      Говорех за същото-всичко и фара е LED,а акум. под седалката само да го подзареждам през светлата част.Все ми се иска да мисля,
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Не ти трябва да го зареждаш в светлата част, а веднъж на два месеца.
        Последно редактирано от Chinela; 03-02-12, 15:37.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X