Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маска с фар за кросов мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маска с фар за кросов мотор

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18012012124.jpg
Прегледи:1
Размер:106.8 КБ
ID:5958659

Искам да питам, дали може да си поставя тази маска на моята Yamaha yz450f 2008г. без допълнителни доработки, в смисъл смяна на звездата на магнета и т.н.

http://www.jankomoto.com/view_produc...ed=&selected_2=

От: Маска с фар за кросов мотор

Може ,но трябва да си носиш акомулатор в раницата/един познат си е сложил и му свети 2часа,колкото да може да се прибере през ноща/
    Другият вариант е друго запалване,но излиза скъпо и бута от мощността на мотора
    Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
      Може ,но трябва да си носиш акомулатор в раницата/един познат си е сложил и му свети 2часа,колкото да може да се прибере през ноща/
      Другият вариант е друго запалване,но излиза скъпо и бута от мощността на мотора
      Искам да попитам и аз за абсолютно същия мотор-през акумулатора минахме.Няма ли възможност за някакво напрежение от запалителната с-ма.Все ми e едно колко V/A,после ще го направя каквото искам и трябва-важно е механично да е по-малко работата.Сигурен съм,че има вариант(даже по индуктивен път и малко електроника мога да го подзареждам,ако трябва ще го дозареждам стационарно),ако някой знае и иска малко -нека сподели.Отдавна съм се замислял,но проблема беше,че заради регистрация много бързо му сложих светодиодни мигачи,стоп,габарити и акум.под седалката.Всичко се сваля за секунди,остава само инсталацията,а вече има и добри реплики на истинските св.диодни фарове на добра цена.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

хората са го измислили звезда .реле регулатор .фар единствения недостатак са кинти за тях

Коментар

ясно нонали електрониката на запалването работи на 12В,значи има 12В изходот магнета,просто незнам мошноста дали щее достатачна за 55 Вата,осветление.Сигурен самче за стоп няма проблеми,работиси

Коментар

Не е достатъчна, трябва нова звезда, най-евтиния и бърз вариант е да сложиш едно динамо от колело да се върти по гумата, ама няма да изкарваш 12V със сигурност

Коментар

Според мен решението е нещо такова
              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=135931
              MG RACING

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...EC%EE%F2%EE%F0
                Yamaha WR 200

Коментар

Колега пробвах с по-голям модел челник става но сега съм си поръчал на едно момче да ми направи челник с 4бр батерии от 1.5волта и ще е с около 35-40 лед светлини.Показвал ми е как свети в тъмното супер е плюс това го мятам в раницата и няма да ми пречи.Като стане ще метна снимки ако някой има интерес.
                  0878424143
                  0887424150

Коментар

супер,ще ми е интересно да споделиш впечатлениата си от челника,а него на номера отпред ли го слагаш или на каската го закрепваш

Коментар

Първоначално публикуван от kabasan Преглед на мнение
                      ясно нонали електрониката на запалването работи на 12В,значи има 12В изходот магнета,просто незнам мошноста дали щее достатачна за 55 Вата,осветление.Сигурен самче за стоп няма проблеми,работиси
                      Няма никакви 12В в запалването на кросовите мотори !!! дори и на тия с фар не е 12 а много повече, и регулатора го сваля на 12-14в.
                      Кроса има само една намотка за искрата на свещта която е с високо напрежение и много малък ток, т.е. не може да захрани абсолютно никакъв консуматор.
                      Най разумното решение за сега е нещо LED ...
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За съжаление качествените фенери и челници от 150 lumens и нагоре са от сто лева на горе 250 lumens свети като оригинален ендуро фар на ямаха проверено.Някои от тези фенери се продават и с кит за монтаж към кормилото.

Нещо ей такова.Малко джобно фенерче.

Последно редактирано от Радо; 01-02-12, 20:43.
                        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Има и LED челници специално за колоездене от 900 лумена максимална яркост(около 3 часа работа) на цена от $77.90 с безплатна доставка до България.
                          Симеон Симеонов - 0878666200
                          Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                          Suzuki - A way of life

Коментар

Които не вярва да гледа.

Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Мисля, че имаше маски с фарове, светеха 2 часа със презареждаща се батерия и не бяха скъпи.
                              Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X