Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможно ли е...KLR600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възможно ли е...KLR600

Колеги помагайте че,вече не издържам много ми се кара,пак нямам всеки ден кола под ръка да подавам ток.Един приятел ми каза че е било възможно да е от центровка на карбуратора.Поздрави

Коментар

Мойто коте с онлайн помощи не става ! Виж Гърция с тези помощи до къде отиде. Иска четене , много четене и много практика . Това е при положение , че имаш апетит а не си двойкаджия. Ако си от вторите , по-добре извикай или го закарай на "майстор" .

Коментар

Апетит имам много.Днес барах карбуратора,но същата работа.Утре ще ровя пак мотора да видим до каде ще стигна.Поздрави !

Коментар

Колега, да разбирам ли, че след като подадеш ток от кола, мотора пали, защото, ако е така, това значи, че акумулатора няма достатъчно стартов ток. КЛР-а е с магнитно запалване и си иска достатъчно обороти при стартерно запалване. Иначе друга вероятна причина е запушен жигльор на смукача.

Коментар

Значи колега,акумулатора го взех за нарочно нов,и аз си мислех че е от това.Но и от кола върти около десетина минути,и тогава пали.Със смукач,без смукач същата работа.След като запали един път няма никакъв проблем,пали от четвърт.С тока от моя акумулатор който е на мотора,върти много малко по слабо,от колкото като върти с акумулатор от кола.Поздрави

Коментар

Дали не е от запушен горивен жигльор на смукача
              A Lone Rider

Коментар

Колеги пак проблем...Карбуратора го изчистих центровах но пак не пали...Вместо да вкарва горивото в цилиндъра го изкарва през въздушния филтър.Възможно ли е да не затварят всукателните клапани.и от там да идва тоя проблем,или евентуално да е прескочило някой друг зъб на ангренажната верига.

Коментар

Най вероятно не затварят когато трябва, или както трябва.
                  Ял съм го този с Ямашката (XS750). Изядени кученца на всмукателен клапан, същия не затваря добре. Като дадеш гас, от карбуратора изхвърля бензин на пръски.
                  Последно редактирано от galinvayov; 09-04-13, 10:47.
                  A Lone Rider

Коментар

Да ти е хрумвало да си сложиш нова свещ (според предписанията за модела)? Имам подозрението, че не си я сменявал до сега. Питам, понеже съм брал ядове с абсолютно същите симптоми - студен ли е, го палех по час, час и нещо. Запали ли веднъж - после пали от раз. Оказа се свещ, а старата си даваше искра като по учебник.
                    Honda XR600
                    Kawasaki KLX650
                    Honda XL600V Transalp
                    +359 888 6З5 9З4

Коментар

Колега честно казано не ми е хрумвало,поради същата причина че си дава искра,вероятно утре ще пътувам до София,и ще си купя една..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X