Здравейте колеги,имам един въпрос.Възможно ли е,да заседне декомпресора който е автоматичен...Рових се в търсачката,и нищо не намерих.90 % съм сигурен,че не е ударил клапан.Благодаря предварително.Поздрави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Възможно ли е...KLR600
Свий
X
-
От: Възможно ли е...KLR600
Бях но,изглежда че не е.Като го отворим,ще си покаже,щом не може да заседне декомпресора,май няма от какво друго да е.Мислех че не е,защото след смяната на ангренажа,тоя мотор не е каран заради комутатор,но като го смених,и като исках да паля ми изглежда че няма компресия (нищо общо с преди).Като се отвори ще си покаже.Поздрави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнениеБях но,изглежда че не е.Като го отворим,ще си покаже,щом не може да заседне декомпресора,май няма от какво друго да е.Мислех че не е,защото след смяната на ангренажа,тоя мотор не е каран заради комутатор,но като го смених,и като исках да паля ми изглежда че няма компресия (нищо общо с преди).Като се отвори ще си покаже.Поздрави.0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Абе възможно е и декомпресор да е, баш при КЛР, но това се проверява с проверяване
Не пали, или няма мощност? Нормално е при ритане или на стартер да няма компресия.
Да не сте сгафили нещо при смяна на CDI?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
От: Re: От: Възможно ли е...KLR600
Галине , човекът е написал , че моторът НЯМА КОМПРЕСИЯ ( нищо общо с преди ) ! Та докато компресията не се върне на мястото си , колкото и да ремонтира свещите и карбуратора - козелът няма да запали.
Коментар
-
Здравейте колеги.Отново имам въпрос към вас.Вчера реших да запаля мотора,и запали доста трудно,помислих че е заради това че след ремонта съм го палил само един път,но одеве реших да го запаля, и отново запали трудно.Значи след като запали един път,си пали само с чукането на копчето,но студен ли е скапва акомулатора от въртяне,а на манивела абсурд да го запалиш студен.Каква ли е според вас причината.Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар