Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможно ли е...KLR600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Възможно ли е...KLR600

Здравейте колеги,имам един въпрос.Възможно ли е,да заседне декомпресора който е автоматичен...Рових се в търсачката,и нищо не намерих.90 % съм сигурен,че не е ударил клапан.Благодаря предварително.Поздрави.

От: Възможно ли е...KLR600

Капакът на клапаните е с гумена гарнитура и се сваля за 5 минути . Отговорът е там , а не в търсачките и процентите.

Коментар

Не е възможно да заседне декомпресора. Ама както написа Пешо, разглобяваш и гледаш.
      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Често криви изпускателния клапан,от декомпресора.

Коментар

Май,и аз се обеждавам че е клапан.Тези дни ще си покаже.Поздрави колеги.Темата може да бъде изтрита

Коментар

Колега,нали беше 90% сигурен,какво се оказа?

Коментар

Бях но,изглежда че не е.Като го отворим,ще си покаже,щом не може да заседне декомпресора,май няма от какво друго да е.Мислех че не е,защото след смяната на ангренажа,тоя мотор не е каран заради комутатор,но като го смених,и като исках да паля ми изглежда че няма компресия (нищо общо с преди).Като се отвори ще си покаже.Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнение
                Бях но,изглежда че не е.Като го отворим,ще си покаже,щом не може да заседне декомпресора,май няма от какво друго да е.Мислех че не е,защото след смяната на ангренажа,тоя мотор не е каран заради комутатор,но като го смених,и като исках да паля ми изглежда че няма компресия (нищо общо с преди).Като се отвори ще си покаже.Поздрави.
                Е какво чакаш,за 10 минути работа е да махнеш капака и да видиш за кво иде реч.
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Абе възможно е и декомпресор да е, баш при КЛР, но това се проверява с проверяване
                  Не пали, или няма мощност? Нормално е при ритане или на стартер да няма компресия.
                  Да не сте сгафили нещо при смяна на CDI?
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И как така стана , че наведнъж ти се разтегна веригата и изпрегна комутатора ? Или първо загина той и ти профилактично смени и нея ?
                    Последно редактирано от pe6o74; 28-01-12, 09:40.

Коментар

Значи cdi замина първо,и реших да сменя веригата защото така и така,беше разтегната.Значи мотора в момента НЕ пали.Не ми се вярва да сме згафили при смяната,но и това ще се провери.Поздрави колеги.

Коментар

Re: От: Възможно ли е...KLR600

Гориво и искра на свеща има ли? Ако е седял доста време в ремонт може да се е поспекъл карбуратора (мизерия в жигльорите, залепнал поплавък), също може от остаряло гориво или вода в него да не пали.
                        A Lone Rider

Коментар

От: Re: От: Възможно ли е...KLR600

Галине , човекът е написал , че моторът НЯМА КОМПРЕСИЯ ( нищо общо с преди ) ! Та докато компресията не се върне на мястото си , колкото и да ремонтира свещите и карбуратора - козелът няма да запали.

Коментар

Здравейте колеги,проблема се оказа декомпресора.Мотора си пали,и си върви вече без проблеми.Даже в събота,му навъртях някой друг,километър по заснежените,и заледени улици на Чепеларе.Благодаря ви много.

Коментар

Здравейте колеги.Отново имам въпрос към вас.Вчера реших да запаля мотора,и запали доста трудно,помислих че е заради това че след ремонта съм го палил само един път,но одеве реших да го запаля, и отново запали трудно.Значи след като запали един път,си пали само с чукането на копчето,но студен ли е скапва акомулатора от въртяне,а на манивела абсурд да го запалиш студен.Каква ли е според вас причината.Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X