здравейте имам проблем със моята хонда скоро я купих. както карам и угасва след 20 - 30 метра пак запалва.не мога да разбера защо?ако някой ми каже много ще сам благодарен,отскоро карам мотор и не разбирам много,блогодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с хонда хл 600 л
Свий
X
-
До: проблем с хонда хл 600 л
Провери релето за зареждане дали бачка .Провери си акумулатора колко ток има в него.Мисля че мотора работи докато има ток в акумулатора и след това угасва.Незнам дали правилно мисля.Но може и да е от друго някой кабел да не дава хубава връзка.Провери си и кабелите огледай ги внимателноНие наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
-
благодаря и аз се самнявам във това.ще свалям резервуара да го чистя.дано да е така.искам само да попитам?от капака на двигателя ми сълзи леко масло може ли без да свалям целият двигател да сменя гарнитурата.благодаря предварително от скоро се занимавам сас мотори и не разбирам много.но сам много запален
Коментар
-
"от капака на двигателя ми сълзи леко масло може ли без да свалям целият двигател да сменя гарнитурата."
Този двг. има капак отляво-съединител и капачето на масленият филтър, и отдясно-скоростите и генератора( звездана). Тези гарнитури можеш да смениш без да сваляш двг. ,а при филтъра е о-пръстен-още по-лесно.ОБАЧЕ ако теча ти е в по средата на двг. лошо. Не само трябва да го сваляш но и се налага да го разглобиш целият.Та ако е оттам , но не е много по-добре си доливай масло и карай така.Успех.
P.S. така е при почти всички едноцилиндрови двг.ПАНЧО
Коментар
-
Първоначално публикуван от xlr Преглед на мнение"от капака на двигателя ми сълзи леко масло може ли без да свалям целият двигател да сменя гарнитурата."
Този двг. има капак отляво-съединител и капачето на масленият филтър, и отдясно-скоростите и генератора( звездана). Тези гарнитури можеш да смениш без да сваляш двг. ,а при филтъра е о-пръстен-още по-лесно.ОБАЧЕ ако теча ти е в по средата на двг. лошо. Не само трябва да го сваляш но и се налага да го разглобиш целият.Та ако е оттам , но не е много по-добре си доливай масло и карай така.Успех.
P.S. така е при почти всички едноцилиндрови двг.
1-Не съм съгласен че е масово течат едноцилиндровите двигатели
2-не съм съгласен с това че трябва да го кара така,рискува прекалено много
3-Ако остане така рискува като да влезе вода в маслото и да го пресече
4-По-добре отдели няколко дни работа и някой лев за гарнитури,за да знаеш че няма да имаш проблеми
Не го приемаи като заяждане,това са просто разногласия,и това е лично мое мнение.MG RACING
Коментар
-
Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнениеНе съм много съгласен с теб:
1-Не съм съгласен че е масово течат едноцилиндровите двигатели
2-не съм съгласен с това че трябва да го кара така,рискува прекалено много
3-Ако остане така рискува като да влезе вода в маслото и да го пресече
4-По-добре отдели няколко дни работа и някой лев за гарнитури,за да знаеш че няма да имаш проблеми
Не го приемаи като заяждане,това са просто разногласия,и това е лично мое мнение.
2-Не знаем колко рискува защото не знаем от къде и колко тече.
3-За да влезе вода трябва да липсва част от гарнитурата-но това НЕ го знаем.
4-Това наистина е най-добрият вариант, но дано да не е средната гарнитура.Тогава няколко дни може и да не стигнат , а някой лев със сигурност няма да е достатъчен.
Поздрави.ПАНЧО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар