Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с токовете на Yamaha XT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с токовете на Yamaha XT

проблема се разбра какъв е от CDI -то е било е от хт 550 и тока които е идвал от двигателя е бил силен за него и го е изгорил.

така че темата може да бъде приключена.

Коментар

Проблем с Yamaha XT

Здравейте имам проблем с токовете на Yamaha XT .
      Няма ток на свеща някой път идва но пак изчезва и ме самнява да не е от ключа защота кото го включа ритна няколко пъти и го изключа идва ток за малко ток.
      Ако някой е имал такъв проблем моля да помогне. А забравих да кажа че електронното и това за зареждането са нови.

Коментар

До: Проблем с Yamaha XT

Дай повече подробности.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

[QUOTE=ЕМО;368973]Дай повече подробности.[/QU
          както си варвеше огасна и неще да запали вече ще може ли някой да доде схема на ел. инсталация

Коментар

звьнни на тел.0888407143 момчето се казва боби и със сигурност ще ти каже за какво иде реч

Коментар

Варианти много!
              Опитай с друга свещ-не е необходимо да я слагаш на мотора , просто я забучи на лулата и виж дали има искра-става даже със стара автомобилна свещ.
              Напръскай си всички възможни букси с контактен спрей.
              Огледай внимателно всички открити кабели-може някой да се е протрил и да замасява.
              Има и по-сложни причини ,но за да ги откриеш трябва да можеш да работиш с мултицет:
              Провери дали бобината не е прекъснала-просто включи мултицета на просвирване и хвани двете букси на бобината.
              Ако ХТ-то е без стартер запалването е на отделна намотка на алтернатора-тогава трябва да проследиш веригата.
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Мерси ще пробвам както козвате е ще пиша ако има резолтат

Коментар

Колега, предишният ми мотор веднъж огасна така- изчезнаа му фаровете, пък после и тока по запалването. Оказаха се две жички на контактния ключ. Разбира се, варианти много.....просто казвам за единият възможен
                  2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                  Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Разглобих ключа и всичко е наред измерих бубината здрава е но като ритам няма никакво напрежение на бубината. Открих едно електронно сигорно наше производство защото е картонена котийка и вътре в нея влизат кабелите на бубината и от магнета и е залята с епоксидна смола.И ме самнява че е тя но мера напрежението което излиза от матнета и е км 30V а мисля че трябва да е повече.

Коментар

Преди бобината има едно електронно някой може ли да ми даде схема за него

Коментар

колега преди време и аз имах същия проблем.беше ми от електронното ямахата ми беше 600кс а електронното е било за 550кс боби е човека който ще ти помогне със сигорност по телефона неможа да ми помогне пратих си капака на двигателя по еконт да му провери намотките беше наред и накрая закарах мотора за 5min разбра какъв е проблема за 15min ми направи ново електронно запалихме го още вари а това дето викаш за ел.в картонена кутийка и залято със смула е негово дело и най хубавото дава 2г. гаранция.а ако си решил да се мъчиш ето ти адрес със схеми за хт www.transmic.net/gbindex.htm

Коментар

Първоначално публикуван от Petko_911 Преглед на мнение
                          Преди бобината има едно електронно някой може ли да ми даде схема за него
                          Ако проблема не е някоя дреболия(лоша връзка, протрит или скъсан кабел или нещо такова),по-добре се обади на Боби.Аз също съм му ползвал услугите и съм много доволен!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ulaybev Преглед на мнение
                            колега преди време и аз имах същия проблем.беше ми от електронното ямахата ми беше 600кс а електронното е било за 550кс боби е човека който ще ти помогне със сигорност по телефона неможа да ми помогне пратих си капака на двигателя по еконт да му провери намотките беше наред и накрая закарах мотора за 5min разбра какъв е проблема за 15min ми направи ново електронно запалихме го още вари а това дето викаш за ел.в картонена кутийка и залято със смула е негово дело и най хубавото дава 2г. гаранция.а ако си решил да се мъчиш ето ти адрес със схеми за хт www.transmic.net/gbindex.htm
                            Не ми се занимава да го правя а в сайта който ми даде има 5 схеми от които първата е по проста а другите са с програмирване на интеграли. На теб колко пари ти е взел Боби за едно такова електронно?

Коментар

Колега това XT дето колегата Улайбев го е карал сега го карам аз и няма никакви проблеми към 150лв.му беше взел Боби.
                              Провери си и зарядката ако не си я проверявал защото на предното си ХТ имах същия проблем и беше от нея.
                              [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                              ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Проблем с тоците на Yamaha XT

здравейте колеги снощи забелязах че имам некав проблем с тоците , проблема се състои в това че когато мотора е запален и фара е включен като подам gas , светлините отслабват щом варна газта всичко се оправя
                                мерих днеска с мултицет дали зарежда акумолатора , показва 13,6 , четох тук за някакво реле регулатор но не можах да открия къде се намира за да видя дали не е то проблема , бих искал някои ако може да ми каже къде се намира това реле и тези сиптоми дали се дължат на него или проблема е по сериозен, мотора е ямаха ХТ 600 93 г. , нямам стартер само с манивела сам ........
                                благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X