Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с токовете на Yamaha XT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с токовете на Yamaha XT

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
    Гледай да не караш без акумулатор , защото много по-лесно пробива звездата на алтернатора("динамото")-180-200лв втора употреба.

A при местен майстор да ти го пренавие/за какъвто и да е мотор/ е 50-60лв,до сега е направил на два ДРЗта400

Коментар

До: Yamaha ХТ - не зарежда акумулатора

Вече и аз имам същият проблем сега пък спря да зарежда(зарежда само 3 волта) И релето под седалката се "напича" яко.
      Разбрах че тия релета се правят от някакви диодни прекасфачи или нещо от тоя вид (но не съм много сигурен) . Имам приятел които може да го направи но иска схема на поне единият вид реле(наоригиналното или на правеното ) Предполагам че намирането на такава схема ще ми е малко трудно но все пак някои ако знае нещо нека сподели

Коментар

До: Yamaha ХТ - не зарежда акумулатора

Колеги , ползвайте търсачката , лично аз пуснах тема в която е обяснено как можете да си решите този проблем , за вашия мотор друг колега положи усилия и събра цялото инфо от форума за ХТ в една тема за да е по лесно на колегите който са нови тук във форума
        ето прочетете тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12536

Коментар

До: Проблем с токовете на Yamaha XT

Първоначално публикуван от ulaybev Преглед на мнение
          здравейте ,имам проблем с токовите на уамахата.пали без проблем но когато загрее изведнъж угасва и след това няма палене или ако запали то да минеш някой километър или метър и рак изведнъж угасва незнам какво може да е минах през двама майстори но без успех но те не 4е ми и обарнаха голямо внимание на мотора ,но както и да е проблема си го имам още, а ми се кара страшно много. някои ако знае каво може да му е или пак как да си измеря електрониката и колко да показва то моля да помогне в името на спорта
          ако имаш подобен проблем ми пиши на Пощата rumen_yamaha666@abv.bg ili na skype witesnake1 ще ти помогна.

Коментар

От: Проблем с токовете на Yamaha XT

Здравейте колеги!Искам да помоля за помощ тъй като имам проблем с моето XT Tenere 600. Не пали на стартер нито на манивела само на скорост, искрата на свещта е слаба, а свещта е нова. Като загрее много пали от стартер, но трудно.Някой ако знае какъв може да е проблема ще го помоля да помогне? Благодаря предварително!

Коментар

От: Проблем с токовете на Yamaha XT

Звезда , датчик , комутатор , бобина , доктор .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X