До: Проблем с тоците на Yamaha XT
Реле регулатора на яамаха хт е под задния калник и има два вариянта,оребрен и заляд със смола,наистина влизат три бели и един червен,като даваш гас с мултицет мерейки трябва да ти показва към 100волта променливо напрежение преди релето,след него 13,4-6
за втория питащ е бръкваш под километража вадиш едни гумени маншончета лампичките са на тях.
Реле регулатора на яамаха хт е под задния калник и има два вариянта,оребрен и заляд със смола,наистина влизат три бели и един червен,като даваш гас с мултицет мерейки трябва да ти показва към 100волта променливо напрежение преди релето,след него 13,4-6
за втория питащ е бръкваш под километража вадиш едни гумени маншончета лампичките са на тях.
не става номера със зареждането на акумолатора , проблема се появи отново , в момента да не ми мине котка път сам се заел , за пролетта да въведа мотора в отлична кондиция , почти привършвам с ,, пълната промяна ,,
, и идва ред на този мои стар проблем , тай като мотора е пръснат релето ми е от модела които е без оребрение , виждам че доста по компетентни от мен колеги говорят за волтове и напрежения и т.н. , изчетох доста по темата и тва се оказва хронично заболяване за ямахите , но четох и че проблема може да не е от релето а от самото динамо ли не знам как се нарича , и че за да се разбере точната причина трябва да мери грамотен човек който знае какво прави (а не някои като мен) , от доста време го карам така , проблеми с паленето вървежа и т.н. съм нямал ( с манивела съм
Коментар