здравейте колеги!Имам един въпрос към по-напредналите,понеже от една седмица се ровя в този форум и търся информация за сходния проблем и не намерих отговор.Въпросът ми е:Когато моторът е на обороти в 70% от случаите държи високи обороти,а по някой път са нормални и след изчетеното от г-н 121 реших да си направя центровката сам,като започнах от винта за ниските обороти,но където и да го завия,в което и положение и да е промяна не се усети.Да не забравя да допълня,че моторът е със спортна генерация йошимура със сменени жиглъори (така поне каза собственика).Иначе моторът си върви перфектно във всички останали ситуации.Дали това е ел проблем или проблем в карборатора ,който е свалян 3 пъти за прочистване и за оглед на всички гумени уплатнения?Ще съм много благодарен ако някой помогне!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми с карбуратора на кх 450 ф
Свий
X
-
От: Ппроблеми с карборатора на кх 450 ф
Първоначално публикуван от влади кх Преглед на мнениереших да си направя центровката сам,като започнах от винта за ниските обороти,но където и да го завия,в което и положение и да е промяна не се усети.)
-
От: Ппроблеми с карборатора на кх 450 ф
KEIHIN FCR 40 говорим за 2008 година 4т мотор а при тях този винт регулира бензина но да кажа ,че дури и в напално завито положение мотора негасне напротив вдига обороти ,това ме навежда на мисалта, че проблема е в карбаПоследно редактирано от V.R.R.; 16-10-11, 17:35.KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
-
От: Проблеми с карбуратора на кх 450 ф
Значи ако карба ти е проверен не виждам какви проблеми може да имаш с него. И незнам за кой винт ми говориш колега затова ти казах да качиш някоя снимка или схема.от номер 90 си регулираш оборотите на празен ход. Много е вероятно да ти липсва тази част под номер 90 и да имаш само болче с пружина или болче с контрагайка( номера 91 и 92 ) .
Ето и ти и pdf за карбуратора макар , че не е само за твоя модел SudcoKeihinCatalog.pdf
Коментар
-
От: Проблеми с карбуратора на кх 450 ф
благодаря колега!справих се самжалко че само ти се включи,зная че имаше и други знаещи и можещи но..... на кой му пука! по-добре да бях си мълчал и стоял до мотора взираикисе в мотора и гледаики ,че карборатора ми седи на криво и от там е проблема в този форум най-активен е администратура ,който непропускаше да ме смъмри за неправилно исписана буква (ч) и като че ли нарочно бавеше написаното от мен по половин час.Благодаря за разбирането и пдф-а ще ми потрябва сигурно пак!
KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар