Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно биела на 4т крос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Относно биела на 4т крос

yzf250 нямат иглен лагер горе при буталния болт !!!

Коментар

Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнение
      yzf250 нямат иглен лагер горе при буталния болт !!!
      е до 2005 година не са ли с иглен лагер?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
        Аз мога да кажа за скъсана силова верига. Блокира ми задната гума на Тенерето точно между Балчик и Каварна на един откос около 50м висок преди години. Видях ангелчета отблизо, но за късмет /може би/ не отлетях с тях. Много отрезвяващо действа. Не бива майтап с тези неща.

Ангренажа почти няма шанс да ти блокира гумата, но ще пръсне картера ако не си късметлия като този с YZF-a за който писах по горе. Джартов да каже.
        Да се включа и аз по въпроса.Както си карам на почти пълна газ на 4та скорост, къса се смукателен клапан покрай него още един, разиграват се из цилиндъра и като удари една контра както бях прав късмет че не ме метна а успях някък да стисна съединителя и да го овладея.Последствията колегата Джартов ги е казал.

п.п До преди фаталния инцидент мотора работеше перфектно и не даваше абсолютно никакъв признак че ще мре!
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Биелките на тези моторетки не се чакат и не се слушат! Сменят се на определени часове, както бутала, вериги, клапани и почти всичко. Все пак са спортни машини, не можем от тях да очакваме 5г. да караме па макар и не в състезателно темпо. Часовете си се въртят и мотора си иска своето. Има мануали, чети на колко се сменя биелата и ти си прецени какво ще правиш. Времето от взе да се чува до скъса се може да е толкова късо, че не може да бъде.
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X