Интересува ме на колко Mото часa какво се сменя нa Yamaha yzf250 и Kawasaki kxf250 2006-07? Става въпрос нe само за масло, a за всичко и кой е по-надежден oт двата моторa?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
на колко Mото часa ?
Свий
X
-
От: на колко Mото часa ?
Дърпаш си по едно мануалче за двата модела, и там има точно кое, как и на колко мото часа се сменя във състезателен режим, до най-малката подробност, включително и на колко кг. се притягат спиците.Силата е нищо без контрол.
-
Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнениеДърпаш си по едно мануалче за двата модела, и там има точно кое, как и на колко мото часа се сменя във състезателен режим, до най-малката подробност, включително и на колко кг. се притягат спиците.
Коментар
-
Силата е нищо без контрол.
Коментар
-
Първоначално публикуван от honda_racing91 Преглед на мнениеИнтересува ме на колко Mото часa какво се сменя нa Yamaha yzf250
Първоначално публикуван от honda_racing91 Преглед на мнениеKawasaki kxf250 2006-07?
Yamaha WR 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от honda_racing91 Преглед на мнениеНа ямахатa маслотo сe сменя нa 1000km. a нa kawasaki-тo нa 15 часа това еднакво ли e ? сякаш ямахатa kaрa повече oт смяня дo смяня нa маслотo?Yamaha WR 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнениеНяма Ямаха няма Кавазаки! Сменяй го на 1000 км. да ти е мирна главата!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеНа кросов мотор маслото не се сменя на 1000 км защото до тогава ще блокира,виждал съм какви стружки се отделят от скоростите и до тези километри гаранция че ще запушат свободната циркулация на маслените магистрали,единствоно само ЦРФ би издържал на 1000км от смяна до смяна,защото скоростите са отделени и са със самостоятелно мазане.Подходящата смяна на масло на 4т кросов мотор е 3 резервоара бензин.
Стружки от 1000км каране едва ли ще запушат маслена магистрала,ако е така то няма да останат зъбни колелета на 5-6 смени на маслото.1000км си е добре според мен.Ице 3 резервуара бензин са около 250-300км то по тая логика си излиза малко по скъпичко от 2т да се кара0888 074 049
Коментар
-
И на мен 3 резервоара ми се вижда малко. Едни ми казват на 5-6 резервоара, други казват на 9-10. Затова с интерес следя темата, най-накрая да разбера истинската бройка. Имам и друг малко страничен въпрос - днес смених маслото на моята ямаха уз426 и ми напреви впечатление, че имаше малко стружки в маслото, също така и по масления филтър. Стружките бяха ситни и ги лови магнит. Нормално ли е това за тези мотори или по-скоро ще имам проблем в скоро време?
Коментар
-
Лошото е че знанията идват с опита (в повечето случаи , горчив) , има изписано много , просто четете ! "Спестеното" от консумативи ,по-късно се дава многократно в повече за части ! На световното по мотокрос, маслото се сменя всеки манш , сами си правете изводи ."Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vzm Преглед на мнениеИ на мен 3 резервоара ми се вижда малко. Едни ми казват на 5-6 резервоара, други казват на 9-10. Затова с интерес следя темата, най-накрая да разбера истинската бройка. Имам и друг малко страничен въпрос - днес смених маслото на моята ямаха уз426 и ми напреви впечатление, че имаше малко стружки в маслото, също така и по масления филтър. Стружките бяха ситни и ги лови магнит. Нормално ли е това за тези мотори или по-скоро ще имам проблем в скоро време?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар