Обява

Свий
Няма добавени обяви.

на колко Mото часa ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• на колко Mото часa ?

Интересува ме на колко Mото часa какво се сменя нa Yamaha yzf250 и Kawasaki kxf250 2006-07? Става въпрос нe само за масло, a за всичко и кой е по-надежден oт двата моторa?
    Последно редактирано от viki terzieva; 13-07-11, 08:17. Причина: Моля, използвайте главни букви!

От: на колко Mото часa ?

Дърпаш си по едно мануалче за двата модела, и там има точно кое, как и на колко мото часа се сменя във състезателен режим, до най-малката подробност, включително и на колко кг. се притягат спиците.
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

След като там са описани нещата за състезателно темпо, а пък аз съм далеч от възможностите на мотора, това означава ли че трябва да сменям масло по-рядко отколкото пише в ръководството или интервала се запазва?

Коментар

Ако не сменяш масла ще сменяш биели !!!

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
          Дърпаш си по едно мануалче за двата модела, и там има точно кое, как и на колко мото часа се сменя във състезателен режим, до най-малката подробност, включително и на колко кг. се притягат спиците.
          от къде да гo дръпнa? даи link

Коментар

Тук потърси ли? - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=9401
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от honda_racing91 Преглед на мнение
              Интересува ме на колко Mото часa какво се сменя нa Yamaha yzf250
              http://www.manualedereparatie.info/e...ce-manual.html

Kawasaki kxf250 2006-07?
              http://www.manualedereparatie.info/e...ce-manual.html

Yamaha WR 200

Коментар

На ямахатa маслотo сe сменя нa 1000km. a нa kawasaki-тo нa 15 часа това еднакво ли e ? сякаш ямахатa kaрa повече oт смяня дo смяня нa маслотo?

Коментар

На ямахатa маслотo сe сменя нa 1000km. a нa kawasaki-тo нa 15 часа това еднакво ли e ? сякаш ямахатa kaрa повече oт смяня дo смяня нa маслотo?
                  Няма Ямаха няма Кавазаки! Сменяй го на 1000 км. да ти е мирна главата!
                  Yamaha WR 200

Коментар

Километри, часове - еднакво трудно е да ги засечеш. Кажете на колко резервоара гориво или колко литра. Това според мен е единственото което може да се следи на чистия крос.

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                      Няма Ямаха няма Кавазаки! Сменяй го на 1000 км. да ти е мирна главата!
                      На кросов мотор маслото не се сменя на 1000 км защото до тогава ще блокира,виждал съм какви стружки се отделят от скоростите и до тези километри гаранция че ще запушат свободната циркулация на маслените магистрали,единствоно само ЦРФ би издържал на 1000км от смяна до смяна,защото скоростите са отделени и са със самостоятелно мазане.Подходящата смяна на масло на 4т кросов мотор е 3 резервоара бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                        На кросов мотор маслото не се сменя на 1000 км защото до тогава ще блокира,виждал съм какви стружки се отделят от скоростите и до тези километри гаранция че ще запушат свободната циркулация на маслените магистрали,единствоно само ЦРФ би издържал на 1000км от смяна до смяна,защото скоростите са отделени и са със самостоятелно мазане.Подходящата смяна на масло на 4т кросов мотор е 3 резервоара бензин.

Стружки от 1000км каране едва ли ще запушат маслена магистрала,ако е така то няма да останат зъбни колелета на 5-6 смени на маслото.1000км си е добре според мен.Ице 3 резервуара бензин са около 250-300км то по тая логика си излиза малко по скъпичко от 2т да се кара
                        0888 074 049

Коментар

И на мен 3 резервоара ми се вижда малко. Едни ми казват на 5-6 резервоара, други казват на 9-10. Затова с интерес следя темата, най-накрая да разбера истинската бройка. Имам и друг малко страничен въпрос - днес смених маслото на моята ямаха уз426 и ми напреви впечатление, че имаше малко стружки в маслото, също така и по масления филтър. Стружките бяха ситни и ги лови магнит. Нормално ли е това за тези мотори или по-скоро ще имам проблем в скоро време?

Коментар

Лошото е че знанията идват с опита (в повечето случаи , горчив) , има изписано много , просто четете ! "Спестеното" от консумативи ,по-късно се дава многократно в повече за части ! На световното по мотокрос, маслото се сменя всеки манш , сами си правете изводи .
                            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от vzm Преглед на мнение
                              И на мен 3 резервоара ми се вижда малко. Едни ми казват на 5-6 резервоара, други казват на 9-10. Затова с интерес следя темата, най-накрая да разбера истинската бройка. Имам и друг малко страничен въпрос - днес смених маслото на моята ямаха уз426 и ми напреви впечатление, че имаше малко стружки в маслото, също така и по масления филтър. Стружките бяха ситни и ги лови магнит. Нормално ли е това за тези мотори или по-скоро ще имам проблем в скоро време?
                              Като сменя маслото само масления филтър ли провери,защото има една цедка,от рамата се свързва с маркуч и отива във двигателя,нея като я отвориш ще ахнеш,от там идва най големият проблем защото много малко хора я проверяват,и като се запуши от стружки вала отива на почивка.Между другото на следващата смяна обърни пак внимание колко ще са стружките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X