Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хонда Доминатор

Първоначално публикуван от madmax12 Преглед на мнение
    Колега, аз просто преведох от литературата какво е написал конструктора. Ако ти смяташ, че ние сме по-големи специалисти от него нямам нищо против.
    Не питай старило питай патилоКолега ти се сети да си провериш въпроса за отговор след 3 месеца,бравос!!!!И ако не е тайна кой конструктор и къде го прочете това?
    Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 18-05-12, 22:19. Причина: допълнение!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
      Не питай старило питай патилоКолега ти се сети да си провериш въпроса за отговор след 3 месеца,бравос!!!!И ако не е тайна кой конструктор и къде го прочете това?
      По-добре късно, отколкото никога. Извинявам се, ако съм засегнал някой, но аз наистина само искам да помогна. Виждам, че стои проблем с препълването на тези мотори с масло и това е именно, защото се изчаква след като се изгаси двигателя, за да се провери нивото. Иначе това го четох в оригиналната литература за този мотор, която някой е имал благородството да сканира и качи в нета. Ако някой се интересува, мога да му я пратя на драго сърце

Коментар

Ето а какво говоря:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:NX650_oil_level.jpg
Прегледи:1
Размер:32.6 КБ
ID:5379994

Име:NX650_oil_spec.jpg
Размер:36.7 КБ
ID:5379995

Коментар

Всеки сам си носи отговорност колко масло си налива в мотора,лично аз няма как да го препълня.Знам че му дават 2л с филтър и толкова му слагам и дотук с опасността с препълването.Освен ако нощем сам не си налива в гаража.
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

СМЯНА НА МАСЛОТО NX650 ДОМИНАТОР Скоро си купих такава машина,а това е и първия ми мотоциклет. Ще кача някои неща, които ще са полезни за начинаещи. За количеството налях 1,5л., запалих да поеме филтъра и магистралата после още 0,40(общо 1,9л)3мин. работи, 3мин. изгасен, маслото е на средата на щеката(без да я завивам). Карах и след това пак си е толкова.А ЕТО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА НА РАБОТА.1-во отвих болта на двигателяНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06084.jpg
Размер:82.2 КБ
ID:53801392-ро източих маслото от рамкатаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06078.jpg
Размер:41.0 КБ
ID:5380140 добре е ако за 1-ви път сменявате на тази машина маслото вие да изчистите и цедкатаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06075.jpg
Размер:41.3 КБ
ID:5380150 (от долната страна на рамката)3-то смяна на филтъраНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06085.jpg
Размер:107.8 КБ
ID:5380149 като го монтирате спазвайте белезите(в квадратчето) намажете с масло О-пръстенаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06076.jpg
Размер:63.9 КБ
ID:5380155 преди да монтирате, също и гумичката на филтъра. Изчистете пропките (болтовете) и местата,където прилягат главите им след завиване. Сглобявате,наливате и ГАЗ. Не натягайте зверски. ако някъде просълзи винаги може да се дозатегне!!!

Коментар

Има и трета пробка която е от страната на двигателя където е масления филтър.Ако се загледаш ще е видиш.
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

На първа страница на pdf-а с (6) е обозначено Oil screen. Това нещо прави ли му се някаква профилактика?
                B Section 2 Lubrication.pdf

Смяна масло на Доминатор:

Последно редактирано от p-pleven; 06-12-13, 14:05.
                Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                  На първа страница на pdf-а с (6) е обозначено Oil screen. Това нещо прави ли му се някаква профилактика?
                  [ATTACH]657765[/ATTACH]

Смяна масло на Доминатор:
                  Поне аз не му правя профилактика,просто развивам пробките (и трите),зад лоста за задната спирачка също има пробка,и от време на време почиствам едно филтърче което се намира долу на рамата.В pdf-a e означено с OIL screen-2,развиваш тръбичката и това което е навито нагоре в рамата е филтърчето!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

има ли някъде статия за Доминаторите-ите някъде тук, както за Африките?
                    С модели, години, прилики, разлики..?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                      има ли някъде статия за Доминаторите-ите някъде тук, както за Африките?
                      С модели, години, прилики, разлики..?
                      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102049http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=62904Порових порових,само това знам!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Благодаря, колега!

Коментар

Лесни принадлежносто при смяна на маслото с цел да не подлива (снимки от интернет):

Име:rahmentank.jpg
Размер:77.9 КБ
ID:5563121Натиснете снимката за да я уголемите

Име:motorox.jpg
Размер:105.4 КБ
ID:5563122
                          Публикувайте отговор

Коментар

Аз импровизирам с пластмасови бутилки.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X