Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със SUZUKI DR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със SUZUKI DR 600

Здравейте колеги имам проблем със зверото. Та значи като проблема на колегата със DR 250 е може да се каже. Палим, загрява си и плавно не може да се подаде газ - смисъл работи си на номинални(около 1200-1500 оборота), решавам полека да му дам и оборотомера пада на 0 и почва да вади звук все 1 ще гасне после из 1 път скача на 2000 оборота и нататък си работи кат си е по книгите. Когато го пускам на скорост паднат ли оборотите под 2000 отива директно на 0 и като му подам полека не отговаря веднага ами из 1 път впръсква и джасва яко(щеше да има "по гръб"). Питах различни хорица всеки вика различно - от възд. филтър, от клапата на карбуратора, съотношението гориво-въздух, също от разпределителния вал или клапаните, от електрониката, от нивото на иглата в карбуратора...та ако предполагате или имате на представа от какво може да е напишете ....

От: Проблем със SUZUKI DR 600

Аз залагам на електрониката.
    Polaris Magnum 500
    Mercedes ml320

Коментар

Забравих да кажа с карбуратор от 650 е.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
        Аз залагам на електрониката.
        +1
        Оборотомера мисля, че е вързан към CDI - има ли проблем с тока и той спира. Щом пада на 0 при работещ мотор - "енергото" - не си плащал тока...
        Honda XR600
        Kawasaki KLX650
        Honda XL600V Transalp
        +359 888 6З5 9З4

Коментар

При този модел има проблем със леглата на клапаните,пропадат леглата и се натягат клапаните.Не разбрах само оборотомера ли пада на 0 или гасне мотора.
          0885719173-Красимир

Коментар

оборотомера пада на 0, не гасне, на ниски си работи кат си е по книгите и кат му подам ..... абе ще направя 1 клип да видите то така с обяснения ........файда :X

Коментар

Първоначално публикуван от buhler Преглед на мнение
              Забравих да кажа с карбуратор от 650 е.
              Този модел карбуратор е вакуумен и има мембрана. Провери да не е скъсана. Ако нямаш изряден акумулатор оборотомерът не показва точно.

Коментар

Мембраната е 6, акумулатора е добре, защото съдя за падането на оборотите на 0 по звука на двигателя. Казаха ми да сменя свещите иии да видим какво ше стане :S

Коментар

от карбуратора е бедна смес или нещо нередно

Коментар

Та значи гледайте: http://vbox7.com/play:f47f2ad3 Сложих му и нови свещи NGK и резултатът е същия ...

Коментар

Има проблем с оборотомера,вижда се че в първия момент,когато се покачват оборотите оборотомера показва намаляване на оборотите.По двигателя не се усеща съществен проблем,карай си така и не гледай оборотите.
                      Последно редактирано от Красимир Канев; 30-04-11, 20:37.
                      0885719173-Красимир

Коментар

Как да не се усеща колега, слушай към края на клипа сравни оборотите като си работи и като му подавам

Коментар

Имаш проблем с тока - търси го. Когато пада на 0 ми се струва, че и работата на двигателя се променя. Това е според мен. Може да е някоя лоша връзка в буксите на CDI - при запален мотор без да пипаш газта ги размести. Ако има от кой - вземи друг модул и опитай с него. Според мен няма начин проблема да е в карбуратор или гориво. Японците (според един виден форумец) ползват еднаква технология при моторите - ако беше една друга марка (предпочитана от мен) щях и да се обзаложа къде точно е проблема.
                          Honda XR600
                          Kawasaki KLX650
                          Honda XL600V Transalp
                          +359 888 6З5 9З4

Коментар

Добре мерси колега за мнението, ще опитам със кабелацията да видим ...

Коментар

абсолютно съгласен съм с колегата Михаилов,може да понапръскаш буксите и клемичките с контактен спрей!
                              [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X