Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на ел. стартер на Ямаха ХТ 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж на ел. стартер на Ямаха ХТ 600

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02140.jpg
Прегледи:2
Размер:162.1 КБ
ID:5271110
    Колеги, ето снимка от близо на моя двигател. Това имам, незнам редуктор ли е или какво, и дали моя модел е от тия междинки за които се говори че може да пасне стартера без много преправяне? Някой ако е запознат нека сподели

Коментар

Този капак е точно за стартер.На десния картер са и двата болта за захващане на стартера.Остава да свалиш капака и да видиш жапонците дали са сложили някакъв бонус като зъбчатки или ще трябва да купиш всичко..можеш да отвориш и само малкото капаче.Интересно че този капак е от по старата генерация ХТ600Z моделите 1VJ и 3AJ от1986 до 90 или 91г.На модела 3ТВ капака е с др.форма.
      Какво пише на цилиндъра??
      Колкото до манивела, става и от ХL600, шлиците са идентични...аз съм с такава поради невъзможност да намеря здрава оригинална.
      Последно редактирано от gnomerhone; 24-04-11, 21:07.
      Gnome Rhone AX2 800 1938
      Yamaha XT600Z 1VJ 1986
      Husqvarna Te 510 1989
      Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Друг е въпроса дали си струва,защото ги няма най скъпите части,еднопосочен лагер/бендикс/ и стартер.

Коментар

Първоначално публикуван от gnomerhone Преглед на мнение
          Този капак е точно за стартер.На десния картер са и двата болта за захващане на стартера.Остава да свалиш капака и да видиш жапонците дали са сложили някакъв бонус като зъбчатки или ще трябва да купиш всичко..можеш да отвориш и само малкото капаче.Интересно че този капак е от по старата генерация ХТ600Z моделите 1VJ и 3AJ от1986 до 90 или 91г.На модела 3ТВ капака е с др.форма.
          Какво пише на цилиндъра??
          Колкото до манивела, става и от ХL600, шлиците са идентични...аз съм с такава поради невъзможност да намеря здрава оригинална.
          Колега, номерата на двигателя и на рамата са едни и същи при мен, номера е 3ТВ026314. Предполагам че трябва да е оригинален капака при мен. Може ли по този номер от някой сайт да намеря повече информация, както при колите се търси по ВИН код?

Коментар

На цилиндъра отляво в долния край преди цифрите за кубатурата "595" има има абревиатура на модификацията-това ме интересуваше...какво са ползвали, при положение че левия капак не е като на 3ТВ със стартера, а както писах от по предни модели.Погледнах в интернето, модела на мотора ти е ХТ600К 3TB, и е с точно този капак. Мисля,че докато не свалиш капака няма да е ясно какво точно ще ти трябва за монтаж на стартера. За коляновия вал е ясно,че е удължения за стартер и него няма да се наложи да го сменяш.
            Gnome Rhone AX2 800 1938
            Yamaha XT600Z 1VJ 1986
            Husqvarna Te 510 1989
            Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X