Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтаж на ел. стартер на Ямаха ХТ 600
Свий
X
-
От: Монтаж на ел. стартер на Ямаха ХТ 600
Този капак е точно за стартер.На десния картер са и двата болта за захващане на стартера.Остава да свалиш капака и да видиш жапонците дали са сложили някакъв бонус като зъбчатки или ще трябва да купиш всичко..можеш да отвориш и само малкото капаче.Интересно че този капак е от по старата генерация ХТ600Z моделите 1VJ и 3AJ от1986 до 90 или 91г.На модела 3ТВ капака е с др.форма.
Какво пише на цилиндъра??
Колкото до манивела, става и от ХL600, шлиците са идентични...аз съм с такава поради невъзможност да намеря здрава оригинална.Последно редактирано от gnomerhone; 24-04-11, 21:07.Gnome Rhone AX2 800 1938
Yamaha XT600Z 1VJ 1986
Husqvarna Te 510 1989
Argvmentvm ad novitatem
Коментар
-
Колега, номерата на двигателя и на рамата са едни и същи при мен, номера е 3ТВ026314. Предполагам че трябва да е оригинален капака при мен. Може ли по този номер от някой сайт да намеря повече информация, както при колите се търси по ВИН код?Първоначално публикуван от gnomerhone Преглед на мнениеТози капак е точно за стартер.На десния картер са и двата болта за захващане на стартера.Остава да свалиш капака и да видиш жапонците дали са сложили някакъв бонус като зъбчатки или ще трябва да купиш всичко..можеш да отвориш и само малкото капаче.Интересно че този капак е от по старата генерация ХТ600Z моделите 1VJ и 3AJ от1986 до 90 или 91г.На модела 3ТВ капака е с др.форма.
Какво пише на цилиндъра??
Колкото до манивела, става и от ХL600, шлиците са идентични...аз съм с такава поради невъзможност да намеря здрава оригинална.
Коментар
-
На цилиндъра отляво в долния край преди цифрите за кубатурата "595" има има абревиатура на модификацията-това ме интересуваше...какво са ползвали, при положение че левия капак не е като на 3ТВ със стартера, а както писах от по предни модели.Погледнах в интернето, модела на мотора ти е ХТ600К 3TB, и е с точно този капак. Мисля,че докато не свалиш капака няма да е ясно какво точно ще ти трябва за монтаж на стартера. За коляновия вал е ясно,че е удължения за стартер и него няма да се наложи да го сменяш.Gnome Rhone AX2 800 1938
Yamaha XT600Z 1VJ 1986
Husqvarna Te 510 1989
Argvmentvm ad novitatem
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар