Колеги, някой може ли да ми помогне с повече информация, как точно става и какво ми трябва за монтаж на ел. стартер на Ямаха ХТ 600?
Търсих тук във форума и в други форуми, но още нямам конкретен отговор.
ХТ-то е 1992 г, фабрично с манивела (кик стартер), която счупих онзиден долу при шлиците...
За сега още не съм намерил друга манивела, и много ми се иска да направя мотора с ел. стартер, знам че има фабрично същия модел с ел. стартер. Мисля че на двигателя ми би трябвало да има гнездо за присаждане на стартер.
освен копче, стартер и зъбчатки към него, ще ми трябва ли нещо друго. Сложен ли е монтажа, и трябва ли да се прави нещо с декомпресора който е вързан за манивелата...
И да не отварям нова тема, може ли да се провери нивото на маслото на този модел, ето снимка как излгежда:
Търсих тук във форума и в други форуми, но още нямам конкретен отговор.
ХТ-то е 1992 г, фабрично с манивела (кик стартер), която счупих онзиден долу при шлиците...

освен копче, стартер и зъбчатки към него, ще ми трябва ли нещо друго. Сложен ли е монтажа, и трябва ли да се прави нещо с декомпресора който е вързан за манивелата...
И да не отварям нова тема, може ли да се провери нивото на маслото на този модел, ето снимка как излгежда:
Коментар