Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ктм 400
Свий
X
-
От: Въпрос за ктм 400
Колега ами дали е от 2-та семеринга на помпата, и също като поработи на място малко и протича от преливника (маркуча под капачката на радятора)
аз си го обяснявам, че зареди помпата не може да направи нужното налягане та системата да работи нормално?
Някой правил ли го е да ми обясни в общи линии как става?
Благодаря!
Коментар
-
Правил съм го на Хускварна 610 , по същия начин е помпата , но се беше скъсал семеринга , и маслото беше станало на боза. Мисля , че бяха два семеринга , но и лагерчетата бяха за смяна , трябва да я свалиш. Много ли загрява , та протича от преливника , или имаш проблеми с капачката.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Не загрява, просто като го остави 5 мин на място и почва леко да изпуска от преливника. Моторът му е стоял 2 години без да се кара и като се върна, като го запалихме станаха тези проблеми.Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-11, 17:05.
Коментар
-
Колега ако го оставиш да работи на място без да се обдухва радиатора е нормално да протече от преливника.
А за ремонта има видео в нета. Трябва да си купиш два семеринга от КТМ за по 6 лева парчето и два О-пръстена мисля , че бяха по 2,50 парчето , една гарнитура за помпата 8,50 и един специализиран инструмент за подвеждане на двата семеринга , защото без него шанса да тече отново е почти 100%. И за финал ,ако повърхноста на вала е вкопана или деформирана пак ще тече (нов разпределителен вал).
Успех с ремонта.
А ето и видеото: http://youtu.be/ynsdUY5QYvwLZ1VPM
KTM 450 SX
JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD
Коментар
-
Добре, но тоя инструмент от кЪде мога да го взема и може ли да се направи без да се сваля главата,
само с капака?Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-11, 17:04.
Коментар
-
Инструмента го има в КТМ и е около 10-тина лева това е номера :590.29.005.010
Както съм написал по горе, ако вала не е вкопан или наяден само зе зачиства със скочбраит или водна шкурка P800/1000. После монтиргаш и пълната газ.Последно редактирано от redsniper; 23-02-11, 20:49.LZ1VPM
KTM 450 SX
JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD
Коментар
-
Коментар
-
Колеги случайно някой да го има тоя конус, да го услужи за 1 ден, че приятелят ми го порЪча от КТМ, но ще дойде чак другата седмица.Последно редактирано от viki terzieva; 01-03-11, 17:03.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар