Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ямаха ТТ 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за ямаха ТТ 600

Жоро обясни ми какво ще се получи понеже аз съм самодеен майстор и разбивач на митове, и изрязах и монтирах алуминиева гарнитура и мотора до ден днешен си се движи.

Коментар

От: Въпрос за ямаха ТТ 600

Първо - не е задължително да се случи нещо.

Второ - цялата система - цилиндър глава болтове е смятана от по-кадърни от нас най-вече от към термични разширения. Защо са предпочели скъпа гарнитура? Сигурно са извратеняци :-)

Трето - написал съм - клингерит. Специално от него очаквам да не издържи дълго. Като материал се ползва /не знам защо/ предимно в двигатели с водно охлаждане. Те пък работят при 85-95 гр. а ХТ-то качва повечко.

Четвърто - ти си изрязал гарнитура от каквото си си поискал на своя глава и своя отговорност. Човека обаче пита за съвет. И понеже никой от нас не е участвал в конструирането на двигателя и няма представа кои са допустимите взаимозаменяеми материали - предпочитам да посъветвам - ползвай оригинала.

Такива неща...
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X