Значи тия дни ще затварям двигателя и искам да попитам дали гарнитурата откам картера и цилиндара и гарнитурата откъм цилиндара и главата е за смяна понеже, листовете са се разлепили?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ямаха ТТ 600
Свий
X
-
От: въпрос за ямаха тт 600
Колега според мен не би трябвало да има проблем да я ползваш пак поне на един приятел беше така и няма никакви течове ако не ти се дават пари пробвай да я сложош и виж как ще е , но аз мисля че има още хляб в нея и няма да ти създава проблеми , естествено за да си по-сигурен купи си нова , но аз бих постъпил по следния начин: слагам ....... карам ако има течове заменям с нова!
Коментар
-
От: въпрос за ямаха тт 600
Принципно се слага нова но не е проблем да ползваш старата намазана с тънък пласт високо температурен силикон.Колкото до разлепените листове не се притесняваи .Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F
Коментар
-
От: Въпрос за ямаха ТТ 600
Ако ме не лъже памет последния път(преди три години) когато купувах такава гарнитура от Ямаха ,цената И беше 27лв. и я имаха в наличност.При ТТ600 няма как да тече масло (физически е невъзможно защото на маслената магистрала има втулка с гумен пръстен),но ако не лепне добре може да "духа" и никакъв силикон няма да я спаси.Не си прави експерименти ами си купи нова.
ПП.Единствената вода която може да има по ТТ600 е тая от локвите. Мотора е с въздушно охлаждане!
ПП2. От доста време нямам взимане-даване с Мотодинамикс и може да са си сменили телефона , но все пак 02/9744774Последно редактирано от ЕМО; 22-02-11, 19:05.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Гарнитура за главата е 75лв.Мисля комплекта е около 150лв.Ако имаш средствата не му мисли.Аз карам същия модел но бях я яко закъсал и сложих лепило га глави на гарнитурата за главата.Стана вече цяла година го карам и няма проблем.Но ако ползваш старата гарнитура я стегни малко повече от колкото дават по каталог.Но не прекалявай с натягането.Ако не са скъсани старите гарнитури за масло леко ги намжи със черния скъпия силикон.Той не се къса лесно и не се разтваря от бензин.Но пак казвам имашли възможност нови.Последно редактирано от Ники Димов73; 23-02-11, 16:43.
Коментар
-
Колега Партизан,икономията на гарнитурата не е 20лв.Нова гарнитура когато ми се налагаше беше 60лв оригинална,между цилиндъра и главата,обаче аз импровизирах и си изрязах от алуминий,или по точно казано имам приятел който прави алуминиева дограма и ми услужи с едно парче което е същото на дебелина колкото е оригиналната гарнитура,и установих че няма никакакъв проблем,и не ми пресичаше маслото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнениеНе си прави експерименти ами си купи нова.
Пак казвам - повторно монтиране на такава само ако няма средства за нова и никакво правене на клингеритови гарнитури от местни самодейци.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар