Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хускварна те 610

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хускварна те 610

Привет, от вчера съм горд собственик на хускварна те 610. Та искам да попитам за тези мотори много неща, но главното което е-На колко им се прави регулажа на клапаните, колко масло сЪбират, къде бих могъл да намеря части, и къде са им прословутите маслени филтри, като досега изказаните ми мнения не съвпадат!
    Последно редактирано от viki terzieva; 25-02-11, 16:19.

От: Хускварна те 610

Аз имах до преди 2 години такъв мотор, беше 94 година, но мисля, че двигателят му е същия както на по-новите 610,
    та маслен филтър няма.
    Последно редактирано от viki terzieva; 25-02-11, 16:20. Причина: Когато се степенува с "по-" и "най-" преди прилагателното винаги има тире

Коментар

Първоначално публикуван от gcho.v.s. Преглед на мнение
      Привет,от вчера съм горд собственик на хускварна те 610.Та искам да попитам за тези мотори много неща но главното което е-На колко им се прави регулажа на клапаните,колко масло сабират ,къде бих могъл да намеря части,и къде са им прословутите маслени филтри, като до сега изказаните ми мнения не съвпадат!
      Честито, а за пробките и филтрите този двигател има 2 пробки:
      1-та е на вътрешния катрер и мисля, че се отвиваше с 12-ка или 14-ка гаечен. Като я отвориш иЗтичат около 400-500 гр. масло!
      2-та се намира по-назад и се отвиви а лимбус мисля, че беше 8мм, от там иЗтича останалото!
      Маслените филтри са 4 броя!
      1-вия се намира от дясно на двигателя зад кръглото капаче , / само този филтър се сменя!/
      2-ят се намира пред предния пиньон и представлява пак малко кръгло капаче! Филтърът представлява 2 мрежести тръбички, коИто влизат една в друга! Внимавай как ще ги слагаш при монтажа, защото ако са поставени неправилно при затягане на капачката се мачкат!
      И последния филтър се вижда само когато се свали капака на съединителя / пак е мрежеста тръбичка/
      Последно редактирано от viki terzieva; 25-02-11, 16:22. Причина: "коИто" е множествено число, "който" е единствено!

Коментар

Хах моя няма маслени филтри(май няма), а картер въобще няма,има само една пробка отстрани и тя е с 22 гаечен ключ и на нея има магнит
        Последно редактирано от viki terzieva; 25-02-11, 16:23.

Коментар

Искам да попитам от кои кабели се гаси как са свързани и къде отиват, това ме интересува много в момента и бих бил много благодарен ако някой ми сподели благодаря предварително!

Коментар

Ако мотора ти е минал 20 000 км смени лагерите на кобилиците! При моя се гаси като се прекъсне бяло/оранжевия кабел !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X