Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тече му антифриза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тече му антифриза

Така като мисля да не ти е спукана главата на мотора бе колега? Щом си сменял гарнитури капачка и щом помпата върти водата май остана само да ти е цепната главата някъде.
    ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

А възможно ли е, от много бедна смес чак толкова да загрява, че да хвърля водата?
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

Почти съм сигурен, че не е цепната, доста съм я гледал и ан мен ми е минавало през ума...ИДЕИ..???
        Последно редактирано от Chinela; 22-02-11, 09:22.

Коментар

Да не са ти задръстени питите на радиаторите с кал и треви.Ако не,първо разбери от прегряване ли изхвърля водата или вкарва газове от мотора във водната система.Така ще стесниш кръга и по лесно ще ти помогнем.
          [URL="http://www.youtube.com/watch?v=9HxSw-FCv8U&feature=related"]
          [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от alexey Преглед на мнение
            Почти съм сигурен, че не е цепната, доста съм я гледал и ан мен ми е минавало през ума...ИДЕИ..???
            Само с гледане нищо не можеш да видиш. Дай я да я проверят и ще стане ясно.
            Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Ако е спукана главата (или изг. гарнитура)като отвориш капачката на радиатора при работещ двигател, ще видиш балончета и/или изгорели газове. А често и от ауспуха водни пари.От просто по-просто...

Коментар

здравейтеколеги, благодаря много за отговорите, оказа се идхухана гарнитура на главата, уж я сменях ама май не сме я стегнали хубаво. Нищо ще видим за в бъдеще как ще се представя мотора. Поздрави на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X