Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размяна на пиньон и верига за XT след 91(търся с 45 зъба, моя е с 38)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Размяна на пиньон и верига за XT след 91(търся с 45 зъба, моя е с 3

Първоначално публикуван от xtremeracer Преглед на мнение
    Вчера ми доставиха пиньон с 13 зъба от Карлово,след което последва монтаж и тест.Веднага ми направи впечатление,че мотора има сила в ниските обороти ,но тъй като беше късно вечерта,нямах време да го тествам на дълъг път.Сега си мисля за един заден с 40 зъба,за да обера обтегача на веригата пак на 2 както седеше с стария пиньон (с новия пиньон седи на 4.5) !!!Благодаря на ВсичкИ!!!
    Колега щом си сменил предния пиньон, не се занимавай повече с глупостиРаботата на обтегача е не да стой на позиция 2 или пък 4,5, а да опъне веригата до определено положение, така че това изобщо не трябва да ти прави вечатлениеА ако все пак си решил, че ти се дават пари и си смениш задния пиньон с 40 зъба, то тогава извади още няой лев и си купи нова верига, тогава всичко ще ти бъде ОК
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от xtremeracer Преглед на мнение
      Вчера ми доставиха пиньон с 13 зъба от Карлово,след което последва монтаж и тест.Веднага ми направи впечатление,че мотора има сила в ниските обороти ,но тъй като беше късно вечерта,нямах време да го тествам на дълъг път.Сега си мисля за един заден с 40 зъба,за да обера обтегача на веригата пак на 2 както седеше с стария пиньон (с новия пиньон седи на 4.5) !!!Благодаря на ВсичкИ!!!
      Ако те устройва имам 41 зъба за 30 лв е твой

Коментар

Мерси отказах се сега си е чук.

Коментар

имам с 46 зъбака чисто нова, но май съм закъснял

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X