Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТТR 600 проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТТR 600 проблем

Не бе приятелю не си нахален,просто помисли,дали някой може без да го е видял на място да ти го оправи,ами ако абсолютно всичко е здраво,а ти разглобяваш наред,знаеш ли че примерно едно проводниче да има разпоено или студена спойка никога няма да запали.И аз мога и тати може но козата си иска пръч.

Коментар

Еми за мен има 6 неща в това желязо,които може да са причината останалото са кабели които 3-пъти съм прозвънял.5 от нещата съм ги пробвал и работят,и стигнах до датчика на коляновия вал само,че никой не иска да си разглоби мотора да го пробвам и него дали работи и затова попитах някой,ако знае как се замерва този датчик да ми каже.Аз го мерих дава ми 220ома като почна да ритам стойностите се качват-падат и не мога да го разбера дали работи.Стигнах до извода,че датчика не работи защото от комутатора не отива ток към бобината,а комутатора работи и + до него от релерегулатора отива,значи според мен е датчика на вала не му дава сигнал!?!Та въпросчето ми беше как да замеря този датчик.

Коментар

Съвсем забравих! Извинявай! Замерих датчика на ХТ-то. Отчита около 800 ома и при преминаване на магнит покраи него прави скок. Мултицета е бавничък обаче .... писва за кратко на "верига" ама дали за времето на това изписукване падат стойностите до нула няма как да разбера. Не те разбрах от къде си ... ако си близо до Банкя мини да ги сравниме и ако трябва го взимай тоя. Демонтиран е и не ми е нужен.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Пич позвъни на този номер 0888221271-Румен ще ти обясни кфо точно е

Коментар

Колеги открих проблема мотора запали само че с тоя оригиналния комутатор ми се струва че е малко муден мотора

Коментар

Пиши какъв е бил проблема да можем да си направим изводи.

Коментар

Датчика на коляновия вал!

Коментар

стъкло или к-т стоп?
                  0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X