Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Палене на студено (ДРЗ400Е)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Палене на студено (ДРЗ400Е)

Днес на -2.5 запали веднага. Само смукач и готово.

Коментар

Първоначално публикуван от Twisted Преглед на мнение
      ... Само смукач и готово.
      Моят винаги така пали - без газ или други магии

Коментар

Явно първия път съм се престарал ( Давайки няколко пъти газ в аванс)

Коментар

Доста мнения са написани по темата и за да бъда полезен, ще добавя нещо от личен опит.Ако не си карал мотора две-три и повече седмици, му дръпни смукача докрай и давай на стартера. А когато решиш да му навиеш газта един-два пъти преди да завъртиш на стартер и мотора не иска да запали до втория-третия път, то тогава го остави на мира за около пет-десет минути и след това отново опитай, но само на смукач! Мисля, че няма да имаш ядове
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            .Но също си мисля че самите електроники не са проектирани за студове,какво са ни виновни производителите че ние сме откачалки и караме целогодишно,по принцип разумен човек кара мотор през топло време и там този проблем не съществува.
            всички електронни компоненти по модерните МПС са проектирани да работят нормално ПОНЕ от -40 до +125 градуса (automotive grade 1 electronic components)

p.s. за военни приложения изискването е -55/+125 градуса
            LZ1NDI
            DR650SE K8

Коментар

да кажа и за моита болка имам хонда доминатор 650 през деня я карах и я угасих собственоръчно на сутринта неизка да запали от тогава до сега е така ,а да кажа че стартера не закача винаги и не може да завърти хубаво пробвах и с манивела но нестава само припуква и неизка да въпламени само да уточна че проблема не е в самия стартер а в двигатела не закача както трябва ако някои може да помогне с този проблем ще съ благодарен

Коментар

Ще си позволя да дам още един съвет относно палене на студено на ДРЗАко не сте пипали машината отдавна, преди на завъртите на стартера наклонете мотора докато не му потече бензин от преливникаСлед това идва ред на смукача, копчето на стартера и всичко това в съчетание с добрия акумулатор
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Първоначално публикуван от evgeni19781 Преглед на мнение
                  да кажа и за моита болка имам хонда доминатор 650 през деня я карах и я угасих собственоръчно на сутринта неизка да запали от тогава до сега е така ,а да кажа че стартера не закача винаги и не може да завърти хубаво пробвах и с манивела но нестава само припуква и неизка да въпламени само да уточна че проблема не е в самия стартер а в двигатела не закача както трябва ако някои може да помогне с този проблем ще съ благодарен
                  Колега смени свеща мисля,че ще се оправи.Успех
                  0888 074 049

Коментар

До Евгени с Доминатора-колега ще ти дам номера на Ангел/с момчето караме заедно мотори/кара Доминатор и до скоро имаше същия като твоя проблем.Отсрани си го сам,но ще ти обясни по подробно на този телефон 0884620933.Кажи му ,че Евелин ти е дал номера и му обясни за проблема си.Питай го и за скобата,която си направи-мисля че и на теб ще ти е нужна.

Коментар

ок мерси колега ще му звънна да ми каже възможната причина ,а някои да знае някои добър саит за мото части например за свещи , масла ,гуми и тн. мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от evgeni19781 Преглед на мнение
                        ,а някои да знае някои добър саит за мото части например за свещи , масла ,гуми и тн. мерси предварително
                        Мотобум,Моторко,Ендуро,Никомотор и т.н. попитай гутъл за интернет страниците им
                        SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

А някой сменял ли е бендикса на стартера той нали се намира в самия двигател или греша и дали трудно се сменя ,трябвали да се отваря целия двигател или само може като се свали капака имам предвид за доминатор

Коментар

Е, лошо, че ще се повторя, задал съм същия въпрос в друга тема, но нека модераторите да я махнат от там, мисля, че тук е по подходящо за моя въпрос /знам,че е адски тъпо да се повтаря едно и също в няколко теми, извинявам се още един път/. Става въпрос за следното - запалвам дрзетчето на около 3 градуса. Пали и работи на смукач, след около минута изгасва, както ис е дръпнат смукача. Преди това го запалих, но върнах смукача много бързо и изгасна. Какво бъркам, макар, че правя следното - пускам бензина, дърпам смукача, натискам декомпресора и после рит-рит и пали.

Оффф, то и за тука не е въпроса ми, щото става въпрос за К модел, ане за Е. Ама какво да се прави....
                            Последно редактирано от Chinela; 10-02-11, 07:02.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X