Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Доминатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Доминатор

Никой нищо не каза - значи проблема е решен. Стара практика е някой като получи правилния съвет и после да спре да следи и дописва темата. Мотора вече върви, за какво му е да се занимава с форуми
    Най-вероятно решението е било ЦДИ, но дали е било лоша връзка или модула е заминал...
    Honda XR600
    Kawasaki KLX650
    Honda XL600V Transalp
    +359 888 6З5 9З4

Коментар

Първоначално публикуван от dmihailov Преглед на мнение
      Никой нищо не каза - значи проблема е решен. Стара практика е някой като получи правилния съвет и после да спре да следи и дописва темата. Мотора вече върви, за какво му е да се занимава с форуми
      Най-вероятно решението е било ЦДИ, но дали е било лоша връзка или модула е заминал...
      Така е,радостта от излекувания мотор е голямаПри мен е лепен всмукателния колектор,но мисля че проблема е електрически-ЦДИ.За целта ще ползвам помощта на майстор в скоро време.

Коментар

здравеите колеги и аз имам проблем с доминатора прекасва много и пока с гарнетата сложа ножа свещт поработи и по4ва пак да прави проблем даите савет.благодаря предварително

Коментар

Явно са на изчезване вече... Но някой сме упорити и не ги изпращаме за претопяване

Въппроса от мен е: Ако повредата е в CDI ще има ли искра на свеща или никаква искра?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X