Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма мощност

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Няма мощност

Мисля, че за автора на темата говори но аз купих от него преди 3 дена Kawasaki KMX 125 и съм доволен като за цената която е смешна (600лв)

Коментар

от автора на темата измами ме с един двигател за кмх

Коментар

Първоначално публикуван от soli Преглед на мнение
        Хора, не купувайте от този човек нищо, мошеник е, продаде ми двг за КМХ а от него нищо не става, каза че ще го върне и ме блокира в скайпа.
        колега има тема Некоректни търговци! драсни 2 3 реда за този "търговец" да го знаят и другите колеги http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=45355
        луд умора няма!!!

Коментар

От: До: Няма мощност

Хора, не купувайте от този човек нищо, мошеник е, продаде ми двг за КМХ а от него нищо не става, каза че ще го върне и ме блокира в скайпа.
          Както винаги-48 часа обвиненият в измама създател на темата, да изложи своето становище във връзка със случая.Мълчанието ще го считаме за съгласие с обвинението, следствие на което рестрикциите са неминуеми.

Коментар

от автора на темата измами ме с един двигател за кмх
            Не е лошо и да се конкретизира с линк - ако има тема по случая във форума.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

не колеги няма тема ама мога да ви покажа всичката хронология от скайпа

Коментар

От: Няма мощност

И при мен проблема е в това, че като му подам рязко газ гасне, но и му трудно си сваля оборотите, трудно се регулират и понякога, когато въздухът е затворен, не гасне, все едно че не го регулирам. Дали наистина е от клапите или може да има и друг проблем? Благодаря предварително!

Коментар

Имам проблем и аз със кмх-а същия проблем, и се чудя дали и вашите мотори когато им свърши скоростта дали придърпват и набиват предницата и дали това е от клапите ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X