Здравейте,
собственик съм на две Yamaha TDR 125 и от самото начало едната има проблем с "изрязването"(така да го кажем). С топъл или студен двигател моторът се "изрязва" добре до 5 000 - 6 000 оборота,но след това започва да прекъсва до 7 000 - 8 000 оборота ,след това пак си се "изрязва" до 11 000 оборота и започва до прекъсва. (Също така съм забелязал , и че на първа скорост и двата мотора не се "изрязват".) Отначало си мислих , че е фабрично така ,защото и двата мотора бяха така ,но другия мотор също беше така в началото ,но за моя радост го бях захвърлил едно лято без да го карам и вчера като го изпробвах се режеше перфектно , даже ме учуди много(малко дълго изречение стана ).Днес пробвах да изчистя ауспуха и резонанса ,но не бяха затлачени. Та , ако някой е срещал такъв проблем или има предложение  нека да сподели
).Днес пробвах да изчистя ауспуха и резонанса ,но не бяха затлачени. Та , ако някой е срещал такъв проблем или има предложение  нека да сподели  . Благодаря предварително!!
 . Благодаря предварително!!
P.S:Дано сте ме разбрали 

собственик съм на две Yamaha TDR 125 и от самото начало едната има проблем с "изрязването"(така да го кажем). С топъл или студен двигател моторът се "изрязва" добре до 5 000 - 6 000 оборота,но след това започва да прекъсва до 7 000 - 8 000 оборота ,след това пак си се "изрязва" до 11 000 оборота и започва до прекъсва. (Също така съм забелязал , и че на първа скорост и двата мотора не се "изрязват".) Отначало си мислих , че е фабрично така ,защото и двата мотора бяха така ,но другия мотор също беше така в началото ,но за моя радост го бях захвърлил едно лято без да го карам и вчера като го изпробвах се режеше перфектно , даже ме учуди много(малко дълго изречение стана
 ).Днес пробвах да изчистя ауспуха и резонанса ,но не бяха затлачени. Та , ако някой е срещал такъв проблем или има предложение  нека да сподели
).Днес пробвах да изчистя ауспуха и резонанса ,но не бяха затлачени. Та , ако някой е срещал такъв проблем или има предложение  нека да сподели  . Благодаря предварително!!
 . Благодаря предварително!!P.S:Дано сте ме разбрали

Yamaha TDR 125 Проблем!

Yamaha TDR 125 Проблем!

.Иначе незнам от какво може да е.
.Иначе незнам от какво може да е.  

... Пробвай да махнеш заглушителя с тръбата му и да останеш само по турбина.Аз наскоро го премахнах и сложих тръба от 4-тактов и съм много доволен само дето стана много по шумен
 ... Пробвай да махнеш заглушителя с тръбата му и да останеш само по турбина.Аз наскоро го премахнах и сложих тръба от 4-тактов и съм много доволен само дето стана много по шумен  

Коментар