Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha TDR 125 Проблем!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha TDR 125 Проблем!

Здравейте,
    собственик съм на две Yamaha TDR 125 и от самото начало едната има проблем с "изрязването"(така да го кажем). С топъл или студен двигател моторът се "изрязва" добре до 5 000 - 6 000 оборота,но след това започва да прекъсва до 7 000 - 8 000 оборота ,след това пак си се "изрязва" до 11 000 оборота и започва до прекъсва. (Също така съм забелязал , и че на първа скорост и двата мотора не се "изрязват".) Отначало си мислих , че е фабрично така ,защото и двата мотора бяха така ,но другия мотор също беше така в началото ,но за моя радост го бях захвърлил едно лято без да го карам и вчера като го изпробвах се режеше перфектно , даже ме учуди много(малко дълго изречение стана ).Днес пробвах да изчистя ауспуха и резонанса ,но не бяха затлачени. Та , ако някой е срещал такъв проблем или има предложение нека да сподели . Благодаря предварително!!

P.S:Дано сте ме разбрали

До: Yamaha TDR 125 Проблем!

И аз имам същата машинка обаче при мене това го прави само когато е студена загрее ли си се оправя .Иначе незнам от какво може да е.
    А и да не пускам нова тема ако някои може да ми каже дали има някакво уплътнение на смеситела за маслото щото точно от буталцето ми капе по малко.
    Предварително благодаря за помоща

Коментар

И аз имам от много време ТДР но за 1-ви път чувам да затлачва в високи обороти ... Пробвай да махнеш заглушителя с тръбата му и да останеш само по турбина.Аз наскоро го премахнах и сложих тръба от 4-тактов и съм много доволен само дето стана много по шумен Колкото до 1-вата скорост тя е доста къса и няма смисъл да го "изрязваш"

Коментар

Не не затлачва във високите а само припуква като е студен около 4- 5 хил оборота.

Коментар

ее да и моя е така нормално е аз като е студен ги редувам на 2 3 хил оборота най много до 4-та карам го около 5-10 мин тай и после яката газ...

Коментар

Оправих се като отворих карбУратора и премахнах боклуците(едно парче трева беше попаднало вътре незнайно от кЪде :Д).Мерси много за помощТа.

П.С.:КакъВ по-точно ауспух от 4 тактов мотор си вземал :Р

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X