Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупена свещ - парче в двигателя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Счупена свещ - парче в двигателя

Днес отиваме да караме със същия пич пак на същата пътека и тоя път е.аси нещастието пак излезе до там и пак затегна мотора.Свеща беше се стопила и пак е*а майката на буталото.Кажете от какво може да е?Момчето купи мотора сменихме буталото и лагерите на вала и семерите,дори не го е карал да го пробва както трябва е.аси нещастието.Ако някои му се е случвало да пише от какво може да е,аз предполагам че е от тока може би лоша центровка но едва ли след като всичко е фиксирано.Другото за което се сетих е от бедна смес проверихме нивото на пуплавака беше по високо от колкото трябва по мануала гледахме.За друго аз не се сещам,ако някои знае да каже ще съм ви благодарен.Иглата на карбуратора също е на средно положение
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Станислав_; 16-02-10, 17:08.
    0888 074 049

Коментар

вижте резбата на свеща дали е къса или дълга. Ако е дълга пробвай със къса. Невярвам да е карбуратора,но има по-знаещи, да пишат и те
      HONDA XL650

Коментар

Може да е бедна горивната смес , нивото може да е високо но иглата да е пусната ниско. Може да смуче въздух от някъде , може да се получи също ако сте правили нещо по ауспуха.Ако предварението на запалването е малко се получава същия проблем.
        В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

освен всичко казано по-горе , не изключвайте и варианта "некачествена свещ" , ако е със съмнителен произход... ама е.аси късмета де... пази боже!
          Последно редактирано от Станислав_; 16-02-10, 17:08.
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
            освен всичко казано по-горе , не изключвайте и варианта "некачествена свещ" , ако е със съмнителен произход... ама ебаси късмета де... пази боже!
            и топлинното число да се вземе в предвид ...
            Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Първоначално публикуван от spower Преглед на мнение
              и топлинното число да се вземе в предвид ...
              С тая растопената свещ аз съм карал половин година с нея и нищо и нямаше,не е от топлинното число нито от негодна свещ.Проблема мисля,че е от бедна смес.Някой да знае с какъв главен жигльор трябва да е този мотор CR 125 03г -карбуратор Mikuni незнам каква е разликата между хонда и сузуки става дума за крос 125 кубика и 2-та са 2003г та моито сузуки е с главен жигльор 560 а тази хонда която създава дертове е с жигльор 230.Дали предния собственик не си с мислил да я прави да гори като симсонче или си е така оригинално.Някои ако знае да сподели
              0888 074 049

Коментар

Сложи по-голям и пробвай , но не на пълна газ . По свеща ще нагласите горивната смес , но проверете хубаво да не смуче въздух от някъде.

Коментар

Жигльор 560 означава 5,6 мм-което е почти 6 мм.Нещо си объркал.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                    Жигльор 560 означава 5,6 мм-което е почти 6 мм.Нещо си объркал.
                    Не съм объркал,560 не е размер а някаква друга стоиност ето снимка на моя.
                    Прикачени файлове
                    0888 074 049

Коментар

След последната растопена свещ,рекохме да отворим мотора да видим какви са последствията и ето ги и тях Чудни са......
                      Прикачени файлове
                      0888 074 049

Коментар

Проблема не е в свеща , буталото е почнало да прогаря , още малко и е можело да се появи дупка. Бедна смес или малко предварение , но по-скоро бедна смес.

Коментар

И как се решихте да го отворите преди да съберете стотина мнения от специалисти
                          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                          0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
                            И как се решихте да го отворите преди да съберете стотина мнения от специалисти
                            Жоро ти маи се базикаш с мен
                            0888 074 049

Коментар

С теб ли Защо реши така
                              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                              0894328706

Коментар

Ужас! От бедна смес трябва да е. Такова чудо не бях виждал за толкова кратко време.
                                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X