Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем, имам нужда от скоба за Gilera 125cc!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем, имам нужда от скоба за Gilera 125cc!

dab4i_125
    Утвърден участник

Межодругото двигателя ми е абсолютно същия.Мерси за инфото много ми помогнахте и научих доста нови неща.До сега съм пресъствал на един усновен ремонт на ендуро,и на една блокирала пистарка.И сега понеже сам с по евтин мотор реших да се науча да го ремонтирам сам.
    Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

Колега,ако четеш,какво пишат колегите ще си спестиш доста неприятности.Аз 30г. се занимавам с мотори и пак търся съвети,така че,след като всички са на едно мнение значи на100% е така.
      Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Аз от скоро се занимавам с мотори, дет има една дума тепЪрва се уча. Ето послушах един съУченик и сгреших,затова пуснах темата
        П.П. Малко гадно ми стана ,че пуснах тема с такъв тъп вЪпрос,но се оказа по-добре, че попитах хора доста по-компетентни в тази насока от мен!

Модератор : Започнете да пишете по-четливо,в противен случай ще си "заработите" ограничения в ползването на портала.
        Последно редактирано от Тануцо; 25-01-10, 23:03. Причина: правопис

Коментар

Понеже имам едно въпросче а не намерих нищо във форума,реших в старата си тема да пиша. Та сега въпроса ми е - смених фиородовите дискове сичко както му е редъ , НО не отделя. Някой предположение какъв е проблема , или каде може да съм допуснал грешка при смяната.

Коментар

Трябва да му направиш реглаж. Провери дали жилото е закачено добре в двата края. При ръчката на съединителя има един кух винт с контра на него , през който минава жилото. Започни да го отвиваш и жилото ще се опъне , но трябва да оставиш малък луфт и отново да завиеш контрата в другата посока. Прореза на винта трябва да сочи напред.Долу при двигателя може да има същия винт , може и от там да го опънеш , но задължително трябва да има малък луфт .
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Регулирах го долу от самата касета на съединителя,отстрани имаше един болт с гаЙка отвЪн и прорез в средата.Сега вече е добре.
              Последно редактирано от viki terzieva; 21-02-10, 01:08.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X