Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Ковровец 175

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за Ковровец 175

Първоначално публикуван от toshetooo Преглед на мнение
    Това са снимки на самия катек със фланеца и карето с което се задвижва катека
    А в този случай ми се струва трябва да се реже или махне десния страничен капак на двигателя.Имаш ли снимки как стои монтирано това чудо?А какво означава катек?

Коментар

Ами какво означава незнам.Ето снимки как стои на самия мотор
      Прикачени файлове

Коментар

Ще спамя ....... Ако не за друго , то заради дизайна си струва хора. Извънземно е!
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

е колеги и моя пръв мотор беше ковровец 175 супер машинка е както каза един от колегите смени кондензатора на магнета моя така правеше и смених кондензатора и се оправи успех.

Коментар

Колега и аз имам такъв мотор. Като гледам задната гума ще помоля ако можеш да сложиш снимка на целия мотор.
            Последно редактирано от Chinela; 07-03-10, 09:39.
            Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

От: Питане за Ковровец 175

Скъпи колеги не съм с кой знае колко голям опит, но мога да кажа че освен центровка и кондензатора трябва да се обърне внимание на самото динамо. С др думи дали е изправно. Колега провери чукчето и наковалнята дали лягат плътно както и бубината с високоволтовия кабел а и дали свещта не те бъзика. Важно е искрата на свещта да бъде синя и силна. Ако някой има въпроси или има някое динамомагнет в повече (за продан) може спокойно да ме търси в фейсбук и в скайп с същото име / kamen stoev / в фейсбук и / kamen_stoev1 / в скайп
              успех и пиши редовно

Коментар

От: До: Питане за Ковровец 175

луда машина. Имам няколко такива. Този мотор трябва да се поправя с нежност искам да кажа че всички колеги са прави според мен. Спомням си един приятел имаше проблеми с неговия ковровец като загрее и неще да пали, няма мощност и мани мани. Той взел та навил на статора по още няколко намотки и сложил 12v бубина. От тогава вече няколко години го кара без проблем. Той казва че като загрее магнита отслабва и неможе да се произведе нужния ток за запалване. Гледам после и на ижето си сложил магнет от ковровец каза 4е и неговия статор е пренавил

Коментар

От: Питане за Ковровец 175

колеги ето го моя звяр http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=122173

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X