Обява

Свий
Няма добавени обяви.

с един или с два сегмента ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Е, в този случай от мен да мине, за общата кауза може и да се навия ... нали все пак трябва да подкрепяме децата

Без майтап, това сузуки ми легна на сърцето...такъв чист звук имаше, хубаво си тегли от ниските...ухх май нещо се размечтах Хвърлила съм око и на новия ЦРФ за едно кръгче. Ще ми се едно гости да ти направиме (като ги гледам тез хубави снимки)... само че липсва точка 1 от необходимите съоръжения за такова начинание - ремарке... то мойто моторче не че и в багажника няма да се събере...
    DCRT®

Коментар

А, багажник (или пък ремарке) - една по-голяма раница и си готова А може и в колет по пощата ...

Ей, пак разводнихме темата, направо я обозихме
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

бе като трябва ще сменим пак заглавието на темата..
        то и без тва "общи приказки " темата даде разклонения

то 80 не знам ами някой някакво друго детско моторче не знае ли
        че ми трябва едно такова

а ивчето..верно че с доста "мини " шаси е оборудвана
        като -триал мотоциклет
        май наистина 80 то е екстра като за тия размери
        макар че и по голям да вземеш може да се попреправи
        но 80 тките наистина са възможно най малките мотори с които наистина може да се кара сериозно и по мотокрос писта и скоци и т.н.
        между другото -нали го знаете бати ви JEREMY Mc Grath
        та пича тренира чат пат и с 80
        то и той не е от най високите и тежки хора де

ПП за идването -..идвайте
        мяткай кх са у багажника и тва е
        ..че иначе ..ше трябва да се примириш с.. KDX

Коментар

В момента има една 80-тка в мобилето за около 1800 лв. Абсолютно същия като моя - 98-ма година (първия с обърната предница) и последния със 79 кубиков двигател без клапа. От следващата година започват да слагат 85 кубикови двигатели с клапа и с доста подобрени ниски обороти. Препоръчвам ти да вземеш 85-ца, не съм карала такава, но си мисля, че ще са доста по-плавни и лесни за каране. Моя е доста рязък... На скоро видях сватбения подарък на една девойка - почти новичка ямашка yz 85, мисля че към 2004-та беше... по-чист звук от двутактов мотор не бях чувала. Не посмях да и го поискам за кръгче, понеже беше един такъв нооовичък... бе просто страхотен мотор. След време може би ще сменя с такъв. Чувала съм доста добри отзиви за ктм-четата. Митков, защo не започнахте навреме от 65 или 50 с детето? 85-ците като че ли са бая силнички за учебни мотори...

За идването вече водя преговори
          В момента се убеждаваме, че мотора със свалени гуми ще се събере на задните седалки

Темата отново с моята подкрепа даде още едно разклонение
          Но като че ли до сега не съм виждала отделна тема за малките кросчета.
          В този ред да попитам евентуално ако някой е попадал на сервизна книжка за това моточе (kx80, '98 ), понеже от една година я издирвам безуспешно...
          DCRT®

Коментар

аа на тоя моя мотор какви пари мога да му зема след като му направа основния ремонт ??? аа също така дали схе върви повече сега , че сегментите имаха кум 2-3 ММ луфт ??? а па и цилиндърчето беше надрано
            [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

В момента се убеждаваме, че мотора със свалени гуми ще се събере на задните седалки
              направо свалете задните седалки
              между другото коловете на предницата се свалят много бързо и лесно -а без тях мотора е като куфар -в твоя случай даже -куфар-че

Коментар

Абе, я елате да карате в петък на трасето на състезанието, нали е отворено за тренировки?! От това по-добра възможност надали ще ви се отдаде
                Ем ще си сверите часовниците.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X