здравейте колеги, реших да постегна мотора си като го взех, но в последствие реших и да го направя и малко по мощен като начало, смених ватата в ауспуха с 2 тактова, резонатора се почисти както и всичко по ауспухната система, мотора се промени много, нови накладки, нова спирачна течност, масло в скоростите Бел Рей, после смених буталото, направих му 350км в които мотора се караше с 40гр масло/литър и не го вкарвах в обороти, в последствие след разработката, смених предната зъбчатка с 13зъба/ да отбележа веригата и пиньоните са нови 14на 49зъба/ с и мотора след почистването на карбуратора започна за се изправя на задна с газ на 1ва и с леко подръпване на кормилото на 2ра ,че сега реших да сменя и жигльорите на карбуратора с по големи за повече мощност тука една снимчица от нета на същия карб като моя :

като разглобих карба Деллорто 34мм записах номерата на жигльорите :
1. Маин джет 142
2.пилот джет 40/В40
3.Choke jet / смукач/ 60
на снимката се виждат жигльорите при априлия рс 125
Поразгледах чуждите форуми и относно тунинга на карбуратора слагат:
Маин джет:от 145; 150; 155; 160
Пилот джет: имаше препоръка да се сложи- В46
, че въпросът ми е нека някой, който си е играл с подобни смени на жигльори да даде напътствие кои да използвам и какъв би бил ефекта върху мощността на мотора?
ПП имам идея за спортен филтър, но дали има смисъл ? при положение, че няма да е К$N
Мотора се кара с масло Maxima Formula K2

като разглобих карба Деллорто 34мм записах номерата на жигльорите :
1. Маин джет 142
2.пилот джет 40/В40
3.Choke jet / смукач/ 60
на снимката се виждат жигльорите при априлия рс 125
Поразгледах чуждите форуми и относно тунинга на карбуратора слагат:
Маин джет:от 145; 150; 155; 160
Пилот джет: имаше препоръка да се сложи- В46
, че въпросът ми е нека някой, който си е играл с подобни смени на жигльори да даде напътствие кои да използвам и какъв би бил ефекта върху мощността на мотора?
ПП имам идея за спортен филтър, но дали има смисъл ? при положение, че няма да е К$N
Мотора се кара с масло Maxima Formula K2
Коментар