Zdraveite na vsichki, za purvi pyt pisha tyk i mislq che tyk e mqstoto na koeto moga da vzema pravilno mnenie ot nqkoi po kompetenten ot men za moq problem, a toi e sledniqt :
Na skoro si vzeh motor Mz-251 kato cqlo motora e v dobro tehni4esko sustoqnie no po4na da mi pravi problem sus sveshta, karam 10, 15km.
i sveshta izgarq. Dosta sveshti smenih zashtoto misleh 4e mojebi vzimam
mente sveshti, no ne produljava da izgarq sveshtite
.
Shte sum mnogo blagodaren ako nqkoi moje da vzeme otnoshenie po moq problem.
Здравейте на всички, за първи път пиша тук и мисля че тук е мястото на което мога да взема правилно мнение от някой по-компетентен от мен за моя проблем, а той е следният :
Наскоро си взех мотор Мз-251 като цяло мотора е в добро техническо състояние но почна да ми прави проблем със свещта, карам 10, 15км.
и свещта изгаря. Доста свещи смених защото мислех че може би взимам менте свещи, но не - продължава да изгаря свещите .
Ще съм много благодарен ако някои може да вземе отношение по моя проблем.
Моля спазвайте правилата за правопис. Тук се пише на кирилица. Буква "4" не в кирилицата не съществува. Успех.

Na skoro si vzeh motor Mz-251 kato cqlo motora e v dobro tehni4esko sustoqnie no po4na da mi pravi problem sus sveshta, karam 10, 15km.
i sveshta izgarq. Dosta sveshti smenih zashtoto misleh 4e mojebi vzimam
mente sveshti, no ne produljava da izgarq sveshtite

Shte sum mnogo blagodaren ako nqkoi moje da vzeme otnoshenie po moq problem.

Здравейте на всички, за първи път пиша тук и мисля че тук е мястото на което мога да взема правилно мнение от някой по-компетентен от мен за моя проблем, а той е следният :
Наскоро си взех мотор Мз-251 като цяло мотора е в добро техническо състояние но почна да ми прави проблем със свещта, карам 10, 15км.
и свещта изгаря. Доста свещи смених защото мислех че може би взимам менте свещи, но не - продължава да изгаря свещите .
Ще съм много благодарен ако някои може да вземе отношение по моя проблем.
Моля спазвайте правилата за правопис. Тук се пише на кирилица. Буква "4" не в кирилицата не съществува. Успех.
Коментар