До: Ямаха ТДР 125
А водната помпа дали ти работи.Провери ли я
А водната помпа дали ти работи.Провери ли я
или аз самият като "шофиор" на този(пак и на който и да е друг мотор) съм гола вода и затова загрява или трябва да си намеря по-голям радиатор.....както и ще направя
но съм още в процес на търсене...ако имате нещо кажете....а пак ако знаете и от какъв друг мотор може да стане споделете за да потърся...иначе вчера промих ОТНОВО цялата система(намерих мануал)промих я и си сипах дестилирана вода+антифриз в съотношение мисля,че 60%-40%дестилирана вода....но не съм имал възможност да покарам защото времето в гората е ужасно в момента...и се надявам да помогне за решаването на провлема...а относно мотора колеги...във всяко друго отношение съм мн доволен от мотора....идеален ми е като за първи по-сериозен мотор(като се има впредвид,че съм карал само скутер 50 кубика и за кратко един минск 125)таа мотора ми харесва като за начало....до година живи здрави мисля да събера парички и да се "метна" на нещо по-голямо и по-сериозно...но за сега това...затова потърсих и съвети от Вас,защото от доста време разглеждам форума и съм останал с впечатлението,че сте много готини хора..и се опитвате да помогнете на такива като мен с каквото можете...за което съм мн благодарен
ако някой има идея какъв радиатор да търся или пък само перка да сподели,а пак ако някой има някакъв по-голям радиатор също да сподели....(в мануал-а прочетох,че радиатор ми събира 1 литър и 50 милилитра....а на капачката на радиатора 1.1л....ще чакам с нетърпение отговорите ви...ако пак не стане ще се мъча така...все пак съм твърдоглав пак и ме влече много...(дори ако се наложи да почивам през 20 мин) няма да се откажа
Поздрави
Перката я няма,някой я е отнесъл....продължавам с търсенето на перка...ако някой има перка да дава снимка и цена ...или ако някой знае от къде да си намеря също става...По възможност по-евтина..БлагодаряВ момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар