Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер на Бутало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Размер на Бутало

достатъчно е да премери долната част на цилиндъра защото сигментите стигат до долу

Коментар

Първоначално публикуван от divaneto99 Преглед на мнение
      достатъчно е да премери долната част на цилиндъра защото сигментите стигат до долу
      Не съм съгласен с теб.Не споря просто помисли,според мен сигмента слиза малко под прозорците а това е някаде малко под средата
      0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
        Ще го примеря с Шублера и ще видя дали отговаря на някакви размери от тези който са дадени.
        Приятел не се вкарвай в приключения, намери един шлайфист, имат вътромери да ти измери цилиндъра- това ще ти помогне и да разбереш какъв размер бутало ще ти трябва. Имай напредвид че най голямото износване се получава от средата на цилиндъра до почти най високата точка.
        За годината 2002 за КХ85 не USA версия има само един вид бутало, то е еднакво и за 2001 та чак до наше време.
        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
          Не съм съгласен с теб.Не споря просто помисли,според мен сигмента слиза малко под прозорците а това е някаде малко под средата
          +1. Да!
          Качват се до горе- е почти.
          [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Еми ще го нося да ми го мерят.Аз бутало и биела вече съм намерил.Остана само размера и ги зимам.Блогодаря за всички ваши мнения.

Коментар

Колеги умолявам ви преди да напишете мнение внимателно да обмисляте какво казвате и дали сте сигурни в твърденията си или просто сте чули недочули нещо от някъде било то вярно или не.

Вижте много от горните мнения и усмислете що за глупости са изписани !!!
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ей, Краси... скоро толко объркани неща не бях чел в никоя тема. УЖАСТ . Гледам Goblin е пробвал да се включи, но в тази бъркотия и неговото мнение се е загубило.
                Та за размера на буталото да разбутам и аз малко. На модерните мотори цилиндъра е с никасилово покритие и диаметъра му е зададен фабрично. Износването е малко и буталата имат съвсем малка разлика от порядъка на стотна от милиметъра. При условие , че цилиндъра не е преживял някакво набиване на втулка или престъргване, то тогава диаметъра му е фабричния или 48,50мм в случая. Буталото което трябва да се вземе е стандартно B, C или D размер, които са с по една стотна разлика помежду си. За неизносени цилиндри трябва B размер а за по-износените трябва D размер.
                2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                  Ей, Краси... скоро толко объркани неща не бях чел в никоя тема. УЖАСТ . Гледам Goblin е пробвал да се включи, но в тази бъркотия и неговото мнение се е загубило.
                  Та за размера на буталото да разбутам и аз малко. На модерните мотори цилиндъра е с никасилово покритие и диаметъра му е зададен фабрично. Износването е малко и буталата имат съвсем малка разлика от порядъка на стотна от милиметъра. При условие , че цилиндъра не е преживял някакво набиване на втулка или престъргване, то тогава диаметъра му е фабричния или 48,50мм в случая. Буталото което трябва да се вземе е стандартно B, C или D размер, които са с по една стотна разлика помежду си. За неизносени цилиндри трябва B размер а за по-износените трябва D размер.
                  Колега, без да влизаме в излишни полемики, какво означава, че на модерните мотори цилиндрите са с некасилово покритие, значи ли, че MOTO MORINI EXCALIBUR 350, което е правено когато аз съм бил първи клас е модерен мотор (да ме извиняват собствениците на тези мотори).
                  И само протоколно, виждал съм цилиндри с некасил на които, бутало D та дори и E, които "лопат" като мишка в тенекиен капан.
                  Трябва си мерене.

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                    Колега, без да влизаме в излишни полемики, какво означава, че на модерните мотори цилиндрите са с некасилово покритие, значи ли, че MOTO MORINI EXCALIBUR 350, което е правено когато аз съм бил първи клас е модерен мотор (да ме извиняват собствениците на тези мотори).
                    Да, без да знам кога си бил в първи клас

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                    И само протоколно, виждал съм цилиндри с некасил на които, бутало D та дори и E, които "лопат" като мишка в тенекиен капан.
                    Трябва си мерене.
                    С просто око на такива цилиндри може да видиш един РЪБ там докъдето стига горния сегмент при ГМТ. Ако няма просто око, става и с пипане с пръст.
                    За тези цилиндри няма бутала. Там трябва или ново покритие или втулка в комплект с ново бутало.
                    Примерно за този 2002 KX85 нормално цилиндъра е 48,50мм а буталото е 48,45мм, т.е. хлабината е 5 стотни. Като се износи с 1-2 стотни и вече е за смяна.
                    Да си говорим за "издухани" цилиндри мисля, че няма никакъв смисъл. Аз съм виждал такива на които им няма цели петна от никасила.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Тия шублери дето ги разметате леко да не се уцелите с тях, че много боли
                      Те за друго няма и да ви свършат работа де...

Коментар

Като става въпрос за ремонти и нови части за тях, кажете откъде може да се поръчат след като по някакъв начин вече сме установили каква джаджа е за подмяна. За предпочитане да е в Пловдив.
                        Благодаря предварително!
                        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                        0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
                          Като става въпрос за ремонти и нови части за тях, кажете откъде може да се поръчат след като по някакъв начин вече сме установили каква джаджа е за подмяна. За предпочитане да е в Пловдив.
                          Благодаря предварително!
                          Тук имаш много колеги от Пловдив, мисля че ще те насочат, или поне ще разбереш къде какво можеш да намериш и следователно и техните впечатления- по обслужване, координати и т.н.
                          Аз мога да те насоча към- Мотобум Пловдив, маг. Мотокрос, Стриитмото, Мото Джи Пи, Еди Моторс- като последните два са на "Кукленско шосе". Ако те интересува конкретно някои кординати с телефони и адреси ти давам веднага. Айде успех.

Коментар

Благодаря предварително!
                            Кажи каква джаджа ти трябва
                            0888 074 049

Коментар

Бутало и сегменти за Джилера 125 RS. В магазин Мотокрос ми искат старите за да ги видят какви са, а аз не искам да си разглобявам мотора без нови части. От друга страна номера на рамата в талона ми е с 15знака а трябвало да са 17......загубена работа......
                              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                              0894328706

Коментар

Бутало и сегменти за Джилера 125 RS. В магазин Мотокрос ми искат старите за да ги видят какви са, а аз не искам да си разглобявам мотора без нови части. От друга страна номера на рамата в талона ми е с 15знака а трябвало да са 17......загубена работа......
                                Пробвай тук ,аз от тя си взех бутало без да ми искат номера на рамата и старото бутало.Но не съм сигурен дали не работят само с Японски мотори
                                http://motoshop1.com/
                                0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X