Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер на Бутало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Размер на Бутало

Колеги,наложи ми се да сменя буталото на кавазакито 2002г. 85цата има 3 модела а на моето старото няма никакав размер.Някой може ли да ми каже как да премеря цилиндъра за да видя размера на буталото.Мерси предварително.

До: Размер на Бутало

А защо просто непремериш диаметара на буталото,ако не си шлайфал цилиндара,и не си набивал риза.Примерно
    Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
      Колеги,наложи ми се да сменя буталото на кавазакито 2002г. 85цата има 3 модела а на моето старото няма никакав размер.Някой може ли да ми каже как да премеря цилиндъра за да видя размера на буталото.Мерси предварително.
      Шублер нямаш ли?

Коментар

малко трудно да го хване с шублер трябва си микрометър !!най-добре отнеси цилиндъра до някоя шлайф база да го замерят !!
        Опел Корса В 1,4 82 коня
        Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
        Ямаха ХТ 600Е
        Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Със Шублер няма да стане.Пък тук незнам дали има шлаиф база.Незнам какво да правя... Дано някой колега помогне.

Коментар

Със Шублер няма да стане.Пък тук незнам дали има шлаиф база.Незнам какво да правя... Дано някой колега помогне.
            Колегата пита за размер. Не за износване. А иначе микрометъра е добър уред.

Коментар

В огромен процент от случаите буталото е B размер при японските мотори. Виж някъде не го ли пише по оригиналното.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не пише нищо на буталото.Той мотора е 2002г.Бутало му е сменяно но не мога да разбера размера към е а го взех от Германия.
                Последно редактирано от Николай Дюлгярски; 15-05-09, 19:42.

Коментар

Не пише нищо на буталото.
                  Ами премери го. Обикновенно е цолов размер.

Коментар

Ще го примеря с Шублера и ще видя дали отговаря на някакви размери от тези който са дадени.

Коментар

Ще го примеря с Шублера и ще видя дали отговаря на някакви размери от тези който са дадени.
                      Те разликите между А Б и Ц размер са май в порядъка на 2-3 стотни. Със шублера ако ги премериш евала

Коментар

с Шублер трудно трябва с някой микро-метър.

Коментар

Аз мисля че е наи добре да се измери цилиндара с компоратор и тогава да се види колко е износването и да се вземе подходящо бутало.
                          Последно редактирано от Наско Петков; 17-05-09, 21:41.
                          0888 074 049

Коментар

клеги , според мен може да се измери с шублер цилендъра защото шублера е точен до 10 ти и мисля че няма смисъл от микрометър защото неможе да знаете преди какъв му е бил диаметъра интересува ви сега колко е . премерете го с шублер и ходи да си купиш бутало,само че премери старото ти бутало колко е дъго защото и това има значение
                            успех

Коментар

Първоначално публикуван от divaneto99 Преглед на мнение
                              клеги , според мен може да се измери с шублер цилендъра защото шублера е точен до 10 ти и мисля че няма смисъл от микрометър защото неможе да знаете преди какъв му е бил диаметъра интересува ви сега колко е . премерете го с шублер и ходи да си купиш бутало,само че премери старото ти бутало колко е дъго защото и това има значение
                              успех
                              Самоче аз немога да се сетя как ще премери средата на цилиндара с шублер.
                              0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X