Колеги,наложи ми се да сменя буталото на кавазакито 2002г. 85цата има 3 модела а на моето старото няма никакав размер.Някой може ли да ми каже как да премеря цилиндъра за да видя размера на буталото.Мерси предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Размер на Бутало
Свий
X
-
До: Размер на Бутало
Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнениеКолеги,наложи ми се да сменя буталото на кавазакито 2002г. 85цата има 3 модела а на моето старото няма никакав размер.Някой може ли да ми каже как да премеря цилиндъра за да видя размера на буталото.Мерси предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнениеСъс Шублер няма да стане.Пък тук незнам дали има шлаиф база.Незнам какво да правя... Дано някой колега помогне.
Коментар
-
Не пише нищо на буталото.Той мотора е 2002г.Бутало му е сменяно но не мога да разбера размера към е а го взех от Германия.Последно редактирано от Николай Дюлгярски; 15-05-09, 19:42.
Коментар
-
Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнениеНе пише нищо на буталото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнениеЩе го примеря с Шублера и ще видя дали отговаря на някакви размери от тези който са дадени.
Коментар
-
Аз мисля че е наи добре да се измери цилиндара с компоратор и тогава да се види колко е износването и да се вземе подходящо бутало.Последно редактирано от Наско Петков; 17-05-09, 21:41.0888 074 049
Коментар
-
клеги , според мен може да се измери с шублер цилендъра защото шублера е точен до 10 ти и мисля че няма смисъл от микрометър защото неможе да знаете преди какъв му е бил диаметъра интересува ви сега колко е . премерете го с шублер и ходи да си купиш бутало,само че премери старото ти бутало колко е дъго защото и това има значение
успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от divaneto99 Преглед на мнениеклеги , според мен може да се измери с шублер цилендъра защото шублера е точен до 10 ти и мисля че няма смисъл от микрометър защото неможе да знаете преди какъв му е бил диаметъра интересува ви сега колко е . премерете го с шублер и ходи да си купиш бутало,само че премери старото ти бутало колко е дъго защото и това има значение
успех0888 074 049
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар