Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DT 200R Не вдига на ход повече от 6000 оборота ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Yamaha 200R Не вдига на ход повече от 6000 оборота ?

Да трябва да се движи. Когато изфорсираш мотора трябва да се отваря. Ако не го прави там сменяй каквото е изгоряло.
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Всичко е 6, но пак така. Може ли да е от центровката ?

Коментар

Колега виж си въздушния фитър дали взима достатачно въздух.На моето кавазаки беше станало така на място си пълнеше оборотомера а като трагна и спираше на 7000 оборота накрая разберах че е от въздушния филтар не е взимал достатачно въздух и затова не е вървял.Пробваи да свалиш филтъра и да направиш едно завоиче без филтър да видиш дали пълни оборотомера ако го пълни значи е от там Успех.
        KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Струва ми се, че е или от центровката, или от настройката на карбуратора: въздух - гориво. Защото цапа свещ и като ми е отворено кранчето тече от маркуча за излишното гориво.

Коментар

Здравей и аз имам yamaha dt 200r.Имах същия проблем като теб,но го реших много лесно.След като платката ми се прецака,го направих на жило.Сега си работи перфектно и имаш 5 лв. разходи.Ако не си го направил пиши ми ще ти пратя и снимки точно как съм го направил.

Коментар

До: Yamaha DT 200R Не вдига на ход повече от 6000 оборота ?

Ако ти е удобно, пусни снимки как си го направил , че един приятел има същия проблем и направо се измъчи
              Последно редактирано от viki terzieva; 13-07-11, 14:53. Причина: Моля, използвайте главни букви!

Коментар

Някой от по-компетентните може ли да каже колко струва и от къде може да се поръча комплект бутало, сегменти, зегерки, бутален болт - моделът е Yamaha DT 200 1995година
                Последно редактирано от viki terzieva; 13-07-11, 14:52. Причина: Ужасен правопис!

Коментар

НикоМоторс на ул.Кирил и Методи(София). Цена около200лв.
                  MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                  (А1+)
                  О877ООО98О

Коментар

От: Yamaha DT 200R Не вдига на ход повече от 6000 оборота ?

Здравейте, ще разтегля малко темата, но се надявам да помогна. Преди месец си закупих мотоциклет - ямаха ДТ 200. Същият проблем - на място малко прекъсва, но пълни обортомера в движение 6000-7000 и спира. Започнах от тук, от там, въпреки че не съм много опитен, на 16 години съм.
                    Първо проверих карбУратор - установих, че имаше какво да се прави по него, Оправих го, но уви - същата работа като преди. Продължих с резонатора - продухахме го - отново същата работа. Вече се бях отчаял, защото близо 2 седмици не можехме да разберем какво му има. И след това установих, че може би е нещо по електриките. Говорих с един приятел, който караше подобен мотор и каза, че също така му правело и сменил една част от електриките, коя, не знам как точно се нарича, но е нещо от рода на "Реле-регулатор", то контролирало какво напрежение се подава на свещТа. И точно така направих и аз намерих си такова "реле", не от такъв мотор, но подобен и стана, оправи се, върви си като пушка. Така че поздрави и дано съм помогнал.
                    Последно редактирано от viki terzieva; 13-07-11, 14:54. Причина: Правопис и пунктуация! И, между другото, темата е от 2009г. :)

Коментар

От: До: Yamaha 200R Не вдига на ход повече от 6000 оборота ?

Щом ти тече гориво от преливника, значи задължително имаш проблем и с карбуратора. Най вероятно иглата, която затваря притока на гориво е захабена или поплавъка ти е пробит. Това обаче не значи , че от там е проблема с оборотите просто е вероятен такъв (на старото ми кавазаки кдх125 имах проблем с иглата течеше бензин от карба ама мотора си вървеше като луд). Пробвай като загрее моторчето да му спреш бензина от кранчето и да пробваш да го нацепваш, докато свърши бензина в поплавъковата камера. Ако проблема идва от високо ниво на бензина в попавъковата камера , в някакъв момент между времето , когато затвориш кранчето и ти свърши бензина мотора трябва да си заработи като хората. Ако е така проблема ти е решен. Ако ли не не значи, че не трябва да си правиш карба. Теча може да идва и от застанало боклуче между иглата и леглото , който и пречи да затвори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X