До: Странен проблем при запалването на Cagiva W8
накрая можеш да си провериш шпонката на магнета,да не се е скъсала и да е превъртял магнета,защото ще ти дава ток,но не кадето трябва.и колегата е прав за бензина,просто източи бензина от чашката на карборатора
					накрая можеш да си провериш шпонката на магнета,да не се е скъсала и да е превъртял магнета,защото ще ти дава ток,но не кадето трябва.и колегата е прав за бензина,просто източи бензина от чашката на карборатора
.А за тази шпонка,на електронното,ще може ли някой по-разбиращ да ми обясни горе-долу за какво става дума( каде се намира туй чудо шпонката
.Помпичката за маслото я изолирах като изпилих щифта,от който се развърта от двигателя.Сега просто не се върти,но пак си е там!
Защото при мазането раздилно от тая помпа би трябвало да си смазва равномерно навсякъде-поне според мен де.Но нека наистина,някой по-опитен в тази сфера да каже,защото аз лично на тази помпичка,нямам голямо доверие!
.Дори и непрепуква 
 Ако ти е избил или прекъснат,неграмотно сложен кабел или си го разбутал-проблема е ясен,искрата избива някаде по кабела а не вътре в свеща 
.

Коментар