Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със съеденителя или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със съеденителя или не?

Здравейте. Сега пък имам друг проблем. А той е: когато вкюча на скорост, все едно съм на нулева. Каква може да причината? Днес ми се случи, отпуснах малко съединителя и се оправи. Карах към 1-2км. и пак отказа.
    Последно редактирано от Chinela; 08-09-08, 09:08. Причина: Правописна грешка в заглавието на темата.
    Пази душата си, не гумите!

До: Проблем със съеденителя

Дисковете и пружините са ти заминали...
    [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red][SIZE=5]

[COLOR=Black][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

До: Проблем със съеденителя или не?

Ако ти боксува съединителя, той просто си буксува, а не се оправя и разваля с изминнати км...
      Дай на някой опитен да пробва мотора и да ти каже амбреаж ли буксува или скоростите се бъзикат...
      На другите предавки как е?
      Нивото на маслото проверяваш ли го?

Коментар

Да много е важно и маслото може да е от него ! Провериго

Коментар

Проверих го, точно преди да ми отидат сегментите . Нямаше една капка . Аз си купих сега Simson, и онзи вече е на части. Благодаря все пак!

Коментар

Нивото на маслото проверяваш ли го?
            Проверих го, точно преди да ми отидат сегментите . Нямаше една капка .

Сега да не забравиш така и Симсонката

Коментар

Няма, няма... ОБЕЩАВАМ да си я пазя . Можете да заключите темата. Благодаря ви!
              Поздрави!

Коментар

Няма да я заключваме.
                Ще остане отворена, за да се разискват други проблеми със съединители, на други колеги.
                Той съединителя си е съединител, скоростите са си скорости, нивото на маслото също е еднакво важно за всички мотори без значение дали са японски, чехски или руски...!

Коментар

Днеска докато миех моторите(моя и на брат ми)моя падна върхо неговия и помпичката за съединителя се закачи на спицата му и започна да тече някаква течност.Та въпроса ми е каква трябва да е тя?
                  Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                  Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                    Днеска докато миех моторите(моя и на брат ми)моя падна върхо неговия и помпичката за съединителя се закачи на спицата му и започна да тече някаква течност.Та въпроса ми е каква трябва да е тя?
                    Виж какво пише на капачката на помпичката.....(дот3-дот4)

Коментар

Не нетрябва да е спирачна течност а някакво масло по точно BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL(сега прочетох в мануала)

ПП:А от къде мога да си купя такова масло и какво ще рече BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL?
                      Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
                        Не нетрябва да е спирачна течност а някакво масло по точно BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL(сега прочетох в мануала)

ПП:А от къде мога да си купя такова масло и какво ще рече BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL?
                        Това ще рече че е хидравлично масло специално за такива помпички,един приятел скоро си купува от Пазарджик тубичката е 75мл е около 20 лв.
                        П.П помпата Magura ли е ,сигурно става въпрос за КТМ
                        0888 074 049

Коментар

На КТМ има и с магура която е с минерално масло има и брембо която е синтетична. Трябва да видиш какво масло пише на капачето.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Еми щом пише биоразграждащо хидравлично масло, без други подробности значи ти трябва хидравлично без да изпадаш в подробности. Хидравличното е по рядко от другите(двигателни и трансмисионни)
                            Примерно маслото за предници(форк ойл) е хидравлично масло.
                            Аз ти препоръчвам да сложиш по-рядко - примерно 5W

Незнам форк ойла дали е биоразграждащо и дали това е важно за системата на съединителя(най-вече е важна реакцията в/у гумичките на горната и долната помпи), да не стане на лейка после...

Коментар

Значи попата е Магура!И да става въпрос за КТМ.

ПП:Дали ще стане както е казал Жоро или ще трябва да си земам от това скъпото?
                              Gas Gas EC 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X