Здравейте. Сега пък имам друг проблем. А той е: когато вкюча на скорост, все едно съм на нулева. Каква може да причината? Днес ми се случи, отпуснах малко съединителя и се оправи. Карах към 1-2км. и пак отказа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със съеденителя или не?
Свий
X
-
До: Проблем със съеденителя или не?
Няма да я заключваме.
Ще остане отворена, за да се разискват други проблеми със съединители, на други колеги.
Той съединителя си е съединител, скоростите са си скорости, нивото на маслото също е еднакво важно за всички мотори без значение дали са японски, чехски или руски...!
Коментар
-
Днеска докато миех моторите(моя и на брат ми)моя падна върхо неговия и помпичката за съединителя се закачи на спицата му и започна да тече някаква течност.Та въпроса ми е каква трябва да е тя?Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
Gas Gas EC 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнениеДнеска докато миех моторите(моя и на брат ми)моя падна върхо неговия и помпичката за съединителя се закачи на спицата му и започна да тече някаква течност.Та въпроса ми е каква трябва да е тя?
Коментар
-
Не нетрябва да е спирачна течност а някакво масло по точно BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL(сега прочетох в мануала)
ПП:А от къде мога да си купя такова масло и какво ще рече BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL?Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
Gas Gas EC 200
Коментар
-
Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнениеНе нетрябва да е спирачна течност а някакво масло по точно BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL(сега прочетох в мануала)
ПП:А от къде мога да си купя такова масло и какво ще рече BIODEGRADABLE HYDRAULIC OIL?
П.П помпата Magura ли е ,сигурно става въпрос за КТМ0888 074 049
Коментар
-
На КТМ има и с магура която е с минерално масло има и брембо която е синтетична. Трябва да видиш какво масло пише на капачето.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Еми щом пише биоразграждащо хидравлично масло, без други подробности значи ти трябва хидравлично без да изпадаш в подробности. Хидравличното е по рядко от другите(двигателни и трансмисионни)
Примерно маслото за предници(форк ойл) е хидравлично масло.
Аз ти препоръчвам да сложиш по-рядко - примерно 5W
Незнам форк ойла дали е биоразграждащо и дали това е важно за системата на съединителя(най-вече е важна реакцията в/у гумичките на горната и долната помпи), да не стане на лейка после...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар