Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 300cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 300cc

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
    Къде в софия има масла на моторех , аз никъде не намерих и друго , какво ще кажете за маслата агрип(май така беше) италиянски??
    Значи в София мисля,че в МОТОБУМ ще има защото са официален вносител на Моторекс търси там.А относно това масло наречено Агрип мисля че е Agip и ако е 100% синтетика е добро аз съм карал с него има много приятен мирис и наистина ми хареса говоря за ето това масло:
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Наско Петков; 26-07-08, 10:07.
    0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
      За твоя КТМ трябва най малко 18/120 а може и 18/140 сега си мислиш че се даржи добре щото не си пробвал с друга но и като е по тясна ще я изяжда за 3 резервуара бензин.
      Nasko тогава да сложа 120 ли ? И защо ли ми се струва че тази гума ще ми опира във вилката
      [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
      [/SIZE][/FONT]

Коментар

За твоя КТМ трябва най малко 18/120 а може и 18/140 сега си мислиш че се даржи добре щото не си пробвал с друга но и като е по тясна ще я изяжда за 3 резервуара бензин.
        140/80-18 срещнах на едно място че е за този модел, но този размер гума е труден за намиране.
        110/100-18 е достатъчно широка, използва се масово в модерните ендура и ако не е от китайските за 60лв. ще те кара доста време.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
          140/80-18 срещнах на едно място че е за този модел, но този размер гума е труден за намиране.
          110/100-18 е достатъчно широка, използва се масово в модерните ендура и ако не е от китайските за 60лв. ще те кара доста време.
          Харесал съм си Pirelli Scoripion за 126 лв размер 110/100 18 скъпа ли е и дали е добра
          [/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
            Харесал съм си Pirelli Scoripion за 126 лв размер 110/100 18 скъпа ли е и дали е добра
            Как си я хареса? По хубост ли
            Добра гума на добра цена. Даже изтрита пак държи.
            2010 CRF 250 R

Коментар

НЕ по хубост ! Просто един мои приятел има цр 250 2004г. и кара с така гума . Карал съм го и добре се държи с нея заради това сам я харесал !
              [/SIZE][/FONT]

Коментар

Намерих си гума но на нея пише размер 4.60 ,ама това нищо ама нищо не ми говори някои може ли да ми каже на колко се равнява това ?!
                [/SIZE][/FONT]

Коментар

Ако 4.60 е в инчове и се умножи по 25.4 излиза че е 117 широка
                  т.е. по клони към размер 120 който ни е по-познат.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Ако 4.60 е в инчове и се умножи по 25.4 излиза че е 117 широка
                    т.е. по клони към размер 120 който ни е по-познат.
                    Краси а инчовете не бяха ли 2.54 а не 25.4?
                    0888 074 049

Коментар

Краси а инчовете не бяха ли 2.54 а не 25.4?
                      Един инч е равен на 2,54 сантиметра, а също така и на 25,4 милиметра

Гумите нали са в мм

Коментар

..сега поразгледах темата -мисля че това ехс 300 го знам..не е ли дето бе на митко от троян
                        ..2004 та година май бе като ходех да му го искам да го купувам..предложих му 4200лв което тогава си бе хубави пари..но се закелеши и не ми го даде ..та си купих каравана от троян тогава че..да не се връщам без нищо към къщи
                        ..тогава бе доста запазен и готин мотор..предполагам че още е такъв-няма никакви охчета в 300 ендурата тва са си едни много мазнички и приятни мотори за каране които работят спокойно и се карат лесно а като искаш да ги сръчкаш има мощтност колкото искаш-не ги бъркайте с SX совете 360 и 380 ..които наистина са ..труднички за каране и прекалено мощтни и силни мотори -300 то ендуро са друг клас..много приятни мотори че и със супер малка поддръжка и много дълъг живот

Коментар

След дълго търсене и 2 3 проби на гуми се спрях на тази . Поръчах си я днес и се надявам до събота да доиде гумата е марка MAXIS , изкажете мнение
                          Прикачени файлове
                          [/SIZE][/FONT]

Коментар

Аз съм доволен от Максиса.
                            2/3 от грайфера може да се използва с много добро сцепление, останалата 1/3 вече не държи така, но в сравнение с Митас е отлична до последно.

Коментар

Колко пари за максиса ,за информация само че аз ги взимам на 80 лева ? Моя Цр 250 на по камениста почва като се обърна направо хвърчат грайфери прави ги на пастет тия гуми в чудо се виждам !
                              [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

...по принцип ви препоръчвам за всякакво каране и терени -дънлоп 752 от гумите които в момента се намират у нас това е най готината гума
                                малко по скъпа е но издържа невероятно много време и дори и много износена държи невероятно добре

-иначе ако карате предимно по сухо , камъни и много и асвалт -ви препоръчвам триал гума -за задна де-за предна няма смисъл а и не държат добре предните за триал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X