Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 300cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM 300cc

Добър ден на всички . Днес си закупих kTm 300 кб.см 1997 г. 2Т . Искам да помоля някои ако знае от какво страдат дали съм се прецакал или съм направил правилния избор моля пише те .
    [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
    [/SIZE][/FONT]

До: kTm 300kb

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
    Добър ден на всички . Днес си закупих kTm 300 кб.см 1997 г. 2Т . Искам да помоля някои ако знае от какво страдат дали съм се прецакал или съм направил правилния избор моля пише те .
    Нямам личен опит с КТМ-ите но мисля че са здрави машини и особено твоята то това е доста яко добиче маи беше към 52-53 кончета
    0888 074 049

Коментар

До: KTM 300cc

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
      Днес си закупих kTm 300 кб.см 1997 г. 2Т .
      SX ли е или EXC?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
        SX ли е или EXC?
        SX-300 има ли?
        0888 074 049

Коментар

Не съм много запознат но мисля че е SX,а човека от които го закупих ми каза нещо от порядака на 65 коня може и да ме е излъгал,но които е по компетентен по марката kTm нека пише и да ми обесни по подробно за този мотор. Благодаря предварително !
          [/SIZE][/FONT]

Коментар

300 определено е много силен мотор с много голям въртящ момент.
            Ако е крос ще е доста рязък и определено ще те измаря при подаване на газ и ако не си карал такъв ще ти е труден.
            Ако е ендуро ще е по-плавен и с по-меко окачване.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ако е SX и малко тунингован може и да ги докара 65 кончета на колянов вал
              ЕХСто е малко по-слабо, ама има "ниски" та мамата си джаса...

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
              SX-300 има ли?
              Има, това е категорията на SX 525 4т - МХ3 класа в световния шампионат
              Последно редактирано от Жоро Донечки; 15-07-08, 10:37.

Коментар

В тия мотори има мноооого охчета
                Честита покупка и внимавай много с него
                DCRT®

Коментар

Аз това немога да го карам....
                  Върви идиотски и постоянно те командва, а аз трябва да му се моля с дясната ръка.
                  Трябва да си извънземен карач, та да го стопиш. Иначе то теб те топи, ама много бързо.

Коментар

Колега само да те попитам от каде го взе?Иначе за поддражката няма от какво да се притесняваш всичко ми е елементарно все пак е 2т мотоциклет невярвам да имаш проблеми с него.
                    Пусни една две снимки на звяра да го видиме
                    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Аз това немога да го карам....
                      Върви идиотски и постоянно те командва, а аз трябва да му се моля с дясната ръка.
                      Трябва да си извънземен карач, та да го стопиш. Иначе то теб те топи, ама много бързо.
                      Много ви плашат тия двутактови машинки бе колеги

Колега да не си купил синьото ендуро дето беше в едно село около Ябланица? КтМ 300 к.
                      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                        Много ви плашат тия двутактови машинки бе колеги

Колега да не си купил синьото ендуро дето беше в едно село около Ябланица? КтМ 300 к.
                        Имаше едно тук във форума да не е то
                        Прикачени файлове
                        0888 074 049

Коментар

Nasko точно това е моторчето което закупих вчера . Не е чист крос казаха ми че е бил шестдневка. Не е мн рязък. Не съм ходил по гората да го пробвам ,но утре точно това мисля да направа ще се събираме и ще ходим да се возим тогава ще кажа дали изморява от каране. Не съм голям карач но мисля че ще се справя . Утре ще кача повечко снимки да го видите. М/у другото търся да си закупя ботуши 43 номер и блуза ,бридж , ако някои продава или знае да пише skype : xtaz4o
                          [/SIZE][/FONT]

Коментар

В началото сигурно ще те мори, мотора си има сила и ще опъва нагоре, ще те заболят и ръцете и краката и кръста ама с времето ще се приспособите един към друг
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ето и няколко снимки на дзвяра
                              Прикачени файлове
                              [/SIZE][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X