Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 300cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 300cc

Аз карам с Denicol
    пише да се слага 1:50 което е 20 гр. и с толкова карам
    от няколкого години го ползвам никакви проблеми, двигателя няма износване. 30 мисля че е прекалено много особено за любителско каране
    Краси какво точно имаш предвид под любителско каране защото и аз съм любител обаче слагам по 30 грама моторекс и ми излиза доста соленичко! Мога ли да слагам по 20 грама на литър при положение че ЦР-а излиза от всеки завой с пълна газ !
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      От Севлиево си го купувам, от www.bobimx.com
      цената е около 22-23 лв. мисля. за литър.
      Има разфасовки по 30, 60 и 200 л, ако си го разделим можи и на 15-16 лв. да дойде.
      Обесни ми как да си го поръчам тва масло от сайта защото нещо немоа се справа !
      [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
      [/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
        Краси какво точно имаш предвид под любителско каране защото и аз съм любител обаче слагам по 30 грама моторекс и ми излиза доста соленичко! Мога ли да слагам по 20 грама на литър при положение че ЦР-а излиза от всеки завой с пълна газ !
        Ами любителско каране е ако на едно трасе професионалист дава време 1:50 а ти даваш 2:40 примерно или ако караш спънато ендуро на което неможеш да натовариш мотора заради спецификата не терена. А и много се чудя как на CR250 след завой излизаш с пълна газ

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
        Обесни ми как да си го поръчам тва масло от сайта защото нещо немоа се справа !
        http://bobimx.com/kontakti/
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          А и много се чудя как на CR250 след завой излизаш с пълна газ

Е то завои секакви...
          Последно редактирано от Жоро Донечки; 17-07-08, 16:53.

Коментар

Благодарско много Краси , да си жив и здрав Ако имам други проблеми и въпроси отново ще се обърна към теб довечера мисля да го поръчвам тва масло А до края на седмица може да поръчам и емипировка
            [/SIZE][/FONT]

Коментар

Не съм много запознат но мисля че е SX,а човека от които го закупих ми каза нещо от порядака на 65 коня може и да ме е излъгал,но които е по компетентен по марката kTm нека пише и да ми обесни по подробно за този мотор. Благодаря предварително !
              Какво значение има колко конски сили е мотора? Нито за теб , нито за самия мотор. Важното е какво ти може да вземеш от него, но тъй като е кросов, едва ли ще може да е перфектен за ендуро. Просото е по-"нервен"
              Живей за всеки дъх!

Коментар

Малко реклама за Denicol
                с него карат RedBull Yamaha ( Кайроли) , SRS Honda, и още няколко тима в световния шампионат
                е не карат с 2Т масло ама все пак ....
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

А и много се чудя как на CR250 след завой излизаш с пълна газ
                  Имах предвид след като изляза от завоя ,иначе в завоя правя каквото мога все пак още се уча
                  И ако имате желание заповядайте на гости около Долна баня е Рила ....трасета необятни ! Ще се радвам да покараме заедно и да видиш как Цр 250 прави черти от завой до завой

Коментар

Мерси за предложението
                    малко си ми далеко иначе никога несъм карал по този край.
                    И внимавай с CR-a да не станеш като Збития

Коментар

...................Пепел ти на устата ....................... това не е за смях

Коментар

Нщма значение карането като е повече маслото ами по трудно се пали нали,и регулирането на карбуратора вече ще варира.Каквото и ще да е масло без моторекса си го карай на 20 грама ,моторекса на 15 и няма да имаш проблеми.Тук е пробвано десетократно .Говоря само за хубъво масло де на боклуци нито за резачки и тм подобни .КАТО НОРМА ЦЯЛОСТНА Е 2 ПРОЦЕНТА МАСЛО НА ЛИТЪР ИЛИ 20 ГРАМА .
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Сега писах в този саит bobimx.com . За които научих от краси . Поръчах това масло на Danicol . Чекам само да ми отговорат
                          [/SIZE][/FONT]

Коментар

Искам да попитам дали някои дали знае защо не съм получил отг от саита за маслото
                            [/SIZE][/FONT]

Коментар

Искам да попитам дали някои дали знае защо не съм получил отг от саита за маслото
                              В събота и неделя кои очакваш да ти отговори.В пониделник сигурно ще ти отговорат.
                              0888 074 049

Коментар

Нщма значение карането като е повече маслото ами по трудно се пали нали,и регулирането на карбуратора вече ще варира.Каквото и ще да е масло без моторекса си го карай на 20 грама ,моторекса на 15 и няма да имаш проблеми.Тук е пробвано десетократно .Говоря само за хубъво масло де на боклуци нито за резачки и тм подобни .КАТО НОРМА ЦЯЛОСТНА Е 2 ПРОЦЕНТА МАСЛО НА ЛИТЪР ИЛИ 20 ГРАМА .
                                Защо всички около мен ми препоръчват да карам с 30гр на литър Моторекс ? Излишно ли е ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X