Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 300cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 300cc

Забравих да ви попитам каква свещ трябва за този мотор ?!? Някои ако знае да каже
    [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
    [/SIZE][/FONT]

Коментар

NGK моделите BR7ES, BR8EG, BR7EIX, BR8EIX, както и с окончание EGV, може и без второто R, примерно B8EG
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тъй като не сам голям разбирач . Искам да попитам с какво масло да си карам мотора. Сега четох нова темаж отностно кои с какво масло си кара мотора така и не се реших какво да си взема моля някои да каже какво и ако може да не е от 30 лв литъра , че ще ме заболи сърцето
        [/SIZE][/FONT]

Коментар

Ей да ми хареса и на мен един КтМ внушителна машинка и ако върви колкото моя първоначално възтановителния период след един резервоар каране беше 5 дена сега от 2,5 до 3 !
          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
            Тъй като не сам голям разбирач . Искам да попитам с какво масло да си карам мотора. Сега четох нова темаж отностно кои с какво масло си кара мотора така и не се реших какво да си взема моля някои да каже какво и ако може да не е от 30 лв литъра , че ще ме заболи сърцето
            Пробваи с това!Но нв слагаи колкото пише на опаковката щото пише 1:100 слагаи си нормално колкото си слагал до сега около 30-35мл цената му е около 28 лв.Е все пак не е 30 лв нали така
            Прикачени файлове
            0888 074 049

Коментар

Еми благодарско много. Не е 35 се пак . Казаха ми да слагам 30 мл на литър. Разумно ли е ? И от някаде може ли да си го поръчам по инет че тук няма такова ?!
              [/SIZE][/FONT]

Коментар

Аз карам с Denicol
                пише да се слага 1:50 което е 20 гр. и с толкова карам
                от няколкого години го ползвам никакви проблеми, двигателя няма износване. 30 мисля че е прекалено много особено за любителско каране.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                  Аз карам с Denicol
                  пише да се слага 1:50 което е 20 гр. и с толкова карам
                  от няколкого години го ползвам никакви проблеми, двигателя няма износване. 30 мисля че е прекалено много особено за любителско каране.
                  Краси а колко му е цената и от каде го купуваш ?Аз не съм виждал никаде такова масло.
                  0888 074 049

Коментар

Същият въпрос искам да задам и аз към Krasi. От каде го копуваш ?! Каква му е цената ?! И мога ли да го поръчам по и-нет . М/у другото днес ходих и се возих с мотора тук по Тетевенските планини . Учудващо за измаряне не ме измаряше много . Но успях да падна .
                    [/SIZE][/FONT]

Коментар

много хубав мотор ,и аз бих се радвал на 2т повече ми харесва ама пустото масло дето трябва да се меша и да мъкна тубите с бензин...
                      аз също мисля ,че 20г на литър са достатъчно ,карах цр250 сипвал съм по толкова и вече трети сезон кара без ремонт

Коментар

За Моторекса съм го пробвал 15 грама литър е страшно добре ,ако тете страх саложиму 20 но не повече аз до сега на никой мотор не съм слагал повече от 20 грама на литър и никога не съм затягъл мотор
                        .Но като цяло маслото което ти е препоръчано от колегат е много добро
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Аз също мисля да си купя такова масло MOTOREX ама искам да ми кажете от каде мога го поръчам по и-нет . Защото в моя град няма некаде такива убави масла има само хускварна и некво на щил , а немисля че си заслужава да го карам с нито едно от двете. Нали така ?!
                          [/SIZE][/FONT]

Коментар

От Севлиево си го купувам, от www.bobimx.com
                            цената е около 22-23 лв. мисля. за литър.
                            Има разфасовки по 30, 60 и 200 л, ако си го разделим можи и на 15-16 лв. да дойде.

Коментар

Eми Краси , може да сглобим някоя далавера верно да си земем голямата разфасофка а да си я делнем примерно
                              [/SIZE][/FONT]

Коментар

Краси туко що се рових из този саит bobimx.com .Харесах си доста раоти но така и неразбрах как мога да си ги поръчам . Моля помогни
                                [/SIZE][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X