Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 300cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: KTM 300cc

Назад в темата пише каква свещ ти трябва.Дано да ти бъда полезен,и аз карам такъв ктм самоче 380,и при мен стана така изгасих мотора и не запали повече.Та почнах да търся проблема,даваше същите проблеми като твоя,първо купих свещ и я смених,не се оправи,само се мъчеше да пали.И започнах да търся друк проблем,мотора беше постоянно удавен,проверих карбуратора и пак не се оправи,прегледах всичко и ток си имаше и всичко беше както трябва но мотор не палеше,в един момент загуби тока нацяло,от бобината не даваше искра,смених я и нея и пак не се оправи.Започнах да замервам с уред и установих,че напрежението което идва от намотките е много слабо, намотките бяха дали на късо,тава беше моя проблем.Само,че докато се опитвах да го запаля с други свещи и бобини и разни други опити съм изгорил и комутатора.Купих всичко ново и сега си пали без проблем.Затова моя съвет е да не си играеш като мен на опити и грешки,а да си замериш намотките и комутатора да установиш каде точно е проблема,а не само да го риташ да пали.Не си прави експерименти като мен ще те боли главата.Това беше при моя дано твоя проблем да е по-лесен успех с ремонта и дано съм бил полезен.

Коментар

А не проверявате ли първо дали дава (читава) искра?

Коментар

Разбира се че първо проверих искрата,въпреки,че даваше искра на свеща беше слаба.С риск да ме удари ток хванах с ръка кабела на свеща и много леко се усещаше "изтръпване" на пръсите,затова извиках един приятел с уреди да го замери и стигнахме до заключението написано в предния ми пост

Коментар

Да чукна на дърво мотора не ми е правил повече проблеми пали си от първото ритане Самоче вече кат го оставям спирам кранчето на бензина
          [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
          [/SIZE][/FONT]

Коментар

свеща която ти трябва е NGK BR8ECM и я има само в КТМ 21лв

Коментар

Някой да знае устройството на манивелата на този КТМ , един приятел си закупи преди няколко дни такъв, но без манивела , не без лоста на манивелата а цялата вътрешност . Някой ако може да каже от какво се състой тази манивела , всяка пружинка , всяка зегерка и тн. Или да пусне мануал за това .

Благодаря предварително !
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Ето виж тая схема дано ти помогне.
                Дано сам ти помогнал
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от rambo; 23-06-09, 23:33.
                KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X