Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 300cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: KTM 300cc

Колвга няма значение какви лагери ще сложиш.Само да са същия размер,както ти смяташ Аз поне така правя!
    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
    Gas Gas EC 200

Коментар

За КТМ лесно се намират и лагери и семеринги, европейски стандарт са, просто гледай да са висок клас, а не от 4 лв.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси точно това имам в предвид просто невиждам какъв е проблема да си сложа лагери същия размер . И то е ясну че няма да сложа лагери от 4 лева както ти казваш ще си закупя хубави лагери
        [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
        [/SIZE][/FONT]

Коментар

[quote=Краси;459010]Не конските сили а въртящия момент правят усещането за мощ
          а и мотора ти е далеч по малко от 65 к.с. [/

Току що открих един сайт където тестват всички видове оф-роад мотори ,и там КТМ300 ехс е само 46 конски сили

Коментар

Аааа, сакън, не смей, ще ти сложим предупреждение за заяждане да знаеш ей !!! ПРОВОКАТОР !!!
            Веднага да се извиниш

И да си промениш подписа на: "КТМ 300 е ПОНЕ 70 коня !!!"
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

как да ти кажа тука у българско това коне,магарета за нищо ги нямат ,всеки се прави на дино джет

Коментар

Tова което съм писал е от 2 месеца и тъкмо бвх взел мотора И продавача ме излъга. В крайна снетка разбрах и аз че е около 50 коня като попитах чичко гугъл.
                Последно редактирано от Goblin; 07-11-08, 22:32.
                [/SIZE][/FONT]

Коментар

Момчета като говорите за коне се уточнявайте за какви коне говорите, арабски или каракачански кон

ъъъъ тоест конете на задната гума или на двигателя
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Винаги на двигателя.
                    На задната гума дето се вика от състоянието на веригата ти зависят няколко коня
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

• До: KTM 300cc

Колега, като сменяваш семеринзи и лагери на задната вилка си купи и двете дистанционни втулки. Не са скъпи, а точно върху тях уплътнява семеринга. Ако ги оставиш старите само за две, три карания в кал и лагера е довиждане. Аз си играх да ги правя на стругар и директно ти казвам - не си играй. Не си струва, а шанса да ти сбъркат размера е огромен. Поръчваш си ги от Пазарджик и си ОК.
                      Друго което ти препоръчвам е да си проверяваш редовно състоянието на механизма за отваряне на клапата, който се зацапва доста лесно и започва да затяга.
                      Писал си че караш с 30мл. масло - МНОГО Е. Мотора е силен и трудно можеш да му подържаш режим в който да товариш двигателя. Само рискуваш по-лесно зацапване и пробив в свеща. Ползвай качествени масла и спокойно си слагай 25мл лятото и 20мл зимата.
                      Успех и със здраве да си я караш машинката.

Коментар

Колега , много ти благодаря за инфото и се радвам че някои ми откликна. Ще направя както каза ще сменя и втулките ама не те разбрах за кои капак ставаше на въпрос би ли ми обеснил по подробно ако не е проблем естествено
                        Поздрави Марсел
                        п.п отностно маслото мотора го карам с масло което Краси ми препоръча и съм много доволен от него и наистина мисля да му слагам по 25 мл. на 1 л.
                        [/SIZE][/FONT]

Коментар

Ако караш от гъстия деникол синия слагай по 20, а ако караш от жълтия, по-редкия слагай 25, така си пише и на туибите, 1:50 и 1:40

Коментар

Отностно лагерите закупих два лагера скф отговарящи по размер на старите и семерини набих ги и мотора заспа
                            [/SIZE][/FONT]

Коментар

Пиша в тази тема защото мисля че няма смисъл да отварям нова. Въпросът ми е следния . Оня ден изкарвам мотора ритам и той незапали . Продължих още няколко ритания той пак непалеше. С риск да ме хване срам викнах мама и тя почна ме бута по улицата но мотора все едно нямаше ток и продължи да се инати. Свалих свеща зашкурих я (от нея капеше бензин ) Сложих я ритнах мотора отново непалеше. Свалях я още 2-пати същата процедура той пак непалеше. . Свалих я преправих разтоянието на око. Сложих я ритнах и той препука (капка надежда ) Пак ритнах и тои пална но неискаше да се изфорсира дадох му газ и през ауспуха излезе струя бензин . Та интересува ме от какво може да е това . И някои ако знае каква свещ трябва да си купа модел ,дали може я поръчам онлайн и какво трябва да е разтоянието ..
                              п.п Щях да забравя какво ще стане ако си сложа някаква свещ от кола 3-полюсна дали ще има проблем или става ?!
                              [/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
                                п.п Щях да забравя какво ще стане ако си сложа някаква свещ от кола 3-полюсна дали ще има проблем или става ?!
                                Просто недей Забрави, на 2т особенно да му слагаш неподходящи свещти. В интернет провери каква свещт дават ктм за този модел и слагай. Не експериментирай за да не си направиш буталото на топено сирене И като си взимаш свещ вземи си 2 и си носи едната с себе си в непромокаемо пликче. Като стане нещо да си имаш точната а не да си тормозиш машината.
                                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X